Zetor Suomessa - Vesa Rohila

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rohila, Vesa - Rohila, Marjatta
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Zetor-traktorit olivat hyvin suosittuja Suomessa 50-60-luvuilla. Zetorin paukahteleva ääni kantautui jo kilometrien päästä, kun sillä tehtiin peltotöitä tai tultiin aamuhämärissä noutamaan maitokannuja. Zetor Suomessa -kirjassa esitellään 20-koneiden ohella myös muita mielenkiintoisia malleja, kuten Super, Zetor 3011, 3511 tai 4712, kirjoittajien hyväntuulisen leppoisalla tyylillä. Unohtaa ei sovi myöskään Crystalia, 10-sarjaa, Visionia eikä järeitä ZTS-koneita. Nyt vanhat Paukkuraudat ovat erittäin suosittuja harrastetraktoreita, ja niiden ympärille on syntynyt viljalti toimintaa. Vanhoilla kunnon Päkättäjillä jopa kynnetään kilpaa MM-tasolla. Tartu rohkeasti lämpimään kansipahviin ja uppoudu sopivilla kierroksilla Zetor Suomessa -kirjan värikkääseen sisältöön, niin tiedät, mistä traktorikansa puhuu.

Lisätiedot

Kuvaus Zetor-traktorit olivat hyvin suosittuja Suomessa 50-60-luvuilla. Zetorin paukahteleva ääni kantautui jo kilometrien päästä, kun sillä tehtiin peltotöitä tai tultiin aamuhämärissä noutamaan maitokannuja. Zetor Suomessa -kirjassa esitellään 20-koneiden ohella myös muita mielenkiintoisia malleja, kuten Super, Zetor 3011, 3511 tai 4712, kirjoittajien hyväntuulisen leppoisalla tyylillä. Unohtaa ei sovi myöskään Crystalia, 10-sarjaa, Visionia eikä järeitä ZTS-koneita. Nyt vanhat Paukkuraudat ovat erittäin suosittuja harrastetraktoreita, ja niiden ympärille on syntynyt viljalti toimintaa. Vanhoilla kunnon Päkättäjillä jopa kynnetään kilpaa MM-tasolla. Tartu rohkeasti lämpimään kansipahviin ja uppoudu sopivilla kierroksilla Zetor Suomessa -kirjan värikkääseen sisältöön, niin tiedät, mistä traktorikansa puhuu.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Rohila, Vesa - Rohila, Marjatta
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789524720922
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 3 3. p
Tilausnumero 10835312
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, maatalouskoneet, merkit, Suomi, tietokirjallisuus, traktorit, Zetor (traktorimerkki), Moottoriajoneuvot
Alanimike 10835312

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Zetor Suomessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot