Ymmärsinkö oikein? -

kielelliset vaikeudet nuoruusiässä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 423

Lisätiedot

Käytännön työntekijöille suunnatussa teoksessa tarkastellaan kielellisten vaikeuksien ilmenemismuotoja perusopetuksen yläluokilla ja toisen asteen opinnoissa. Teoksessa annetaan käytännön vinkkejä ja työvälineitä kielellisten vaikeuksien tunnistamiseen, arvioimiseen ja huomioonottamiseen opetuksessa ja ohjaamisessa. Kirja on hyödyllinen tietolähde myös vanhemmille ja nuorelle itselleen. Kirja on viimeinen osa suositusta kirjasarjasta, jossa tarkastellaan kielellisten vaikeuksien ilmenemistä varhaislapsuudesta aikuistumiseen saakka. Aiemmin ovat ilmestyneet kirjat Sanat sekaisin? ja Joko se puhuu?

Lisätiedot

Kuvaus Käytännön työntekijöille suunnatussa teoksessa tarkastellaan kielellisten vaikeuksien ilmenemismuotoja perusopetuksen yläluokilla ja toisen asteen opinnoissa. Teoksessa annetaan käytännön vinkkejä ja työvälineitä kielellisten vaikeuksien tunnistamiseen, arvioimiseen ja huomioonottamiseen opetuksessa ja ohjaamisessa. Kirja on hyödyllinen tietolähde myös vanhemmille ja nuorelle itselleen. Kirja on viimeinen osa suositusta kirjasarjasta, jossa tarkastellaan kielellisten vaikeuksien ilmenemistä varhaislapsuudesta aikuistumiseen saakka. Aiemmin ovat ilmestyneet kirjat Sanat sekaisin? ja Joko se puhuu?
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Aro, Tuija - Siiskonen, Tiina - Ahonen, Timo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 423
ISBN 9789524511476
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8450989
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aikuistuminen, erityisopetus, itsenäistyminen (psykologia), kielellinen kehitys, kielelliset häiriöt, K-kirjat, koulutus, kuntoutus, nuoret, nuoret aikuiset, oppimisvaikeudet, tukimuodot
Alanimike 8450989

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ymmärsinkö oikein?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot