Yhdessä suru on helpompi kantaa -

opas lasten ja nuorten sururyhmien ohjaajalle

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2004
  • Sivut: 124

Lisätiedot

Surunkin keskellä lapsi usein suuntautuu rohkeasti tulevaan ja toimintaan, mutta myös hänellä täytyy olla tilaisuus käsitellä menetystään. Lasten sururyhmissä on kerhotoimintaan, opetukseen ja leikkiin liittyviä piirteitä, mutta ne ovat myös terapeuttisia. Vertaisryhmässä lapsi saa mahdollisuuden jakaa vaikeita kokemuksiaan, ilmaista tunteitaan ja oppia uusia selviytymiskeinoja yhdessä saman kokeneiden lasten kanssa. Kirjaan on koottu olennainen tieto lasten vertaisryhmätoiminnan periaatteista, ohjaajan toiminnasta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä paljon neuvoja ja esimerkkejä harjoituksista. Kirja antaa ajattelemisen aihetta kaikille lasten ja nuorten parissa toimiville. Kirjan on toimittanut Tuettu suru -hankkeen projektipäällikkö Anne Laimio, kirjoittajina lasten sururyhmien suunnittelijoita ja ohjaajia..

Lisätiedot

Kuvaus Surunkin keskellä lapsi usein suuntautuu rohkeasti tulevaan ja toimintaan, mutta myös hänellä täytyy olla tilaisuus käsitellä menetystään. Lasten sururyhmissä on kerhotoimintaan, opetukseen ja leikkiin liittyviä piirteitä, mutta ne ovat myös terapeuttisia. Vertaisryhmässä lapsi saa mahdollisuuden jakaa vaikeita kokemuksiaan, ilmaista tunteitaan ja oppia uusia selviytymiskeinoja yhdessä saman kokeneiden lasten kanssa. Kirjaan on koottu olennainen tieto lasten vertaisryhmätoiminnan periaatteista, ohjaajan toiminnasta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä paljon neuvoja ja esimerkkejä harjoituksista. Kirja antaa ajattelemisen aihetta kaikille lasten ja nuorten parissa toimiville. Kirjan on toimittanut Tuettu suru -hankkeen projektipäällikkö Anne Laimio, kirjoittajina lasten sururyhmien suunnittelijoita ja ohjaajia..
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen Mielenterveysseura
Toimittaja Laimio, Anne
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 124
ISBN 9525513068
Ilmestymisvuosi 2004
Painos 1
Tilausnumero 8321868
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat henkinen tuki, kriisit, kuolema, lapset, nuoret, suru, surutyö, tietokirjallisuus, vertaisryhmät, vertaistuki, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8321868

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Yhdessä suru on helpompi kantaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot