Yhdessä innovoimaan -

osallistuva innovaatiotoiminta ja sen johtaminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 274

Lisätiedot

Henkilöstön osallistuminen innovointiin, uusien työtapojen kehittämiseen ja palveluiden parantamiseen on sote-alalla vielä hyödyntämätön voimavara ja mahdollisuus. Osallistuvassa innovaatiotoiminnassa otetaan mukaan niin henkilöstö kuin asiakkaat rakentamaan aidosti arvoa tuottavia ja tehokkaita palveluita. Esimiehillä on merkittävä rooli innovaatiotoiminnan suuntaamisessa ja tukemisessa. Tämän raportti kokoaa Tekesin vuosina 2012-2014 rahoittaman Osallistuva innovaatiotoiminta ja sen johtamista edistävät tekijät eli Osuva-tutkimushankkeen tulokset. Erillisissä artikkeleissa esitellään osallistuvan innovaatiotoiminnan menetelmiä, analysoidaan estäviä ja edistäviä tekijöitä sekä yksilön että työyhteisön näkökulmasta, pohditaan osallistuvaa innovaatiotoimintaa johtamishaasteena sekä analysoidaan innovaatiotoimintaa tukevien rakenteiden ja systeemien roolia. Yhteenvedossa tutkimuksen tulokset on tiivistetty osallistuvan innovaatiotoiminnan malliksi. Julkaisu auttaa päättäjiä ja sosiaali- ja terveyspalveluiden avainhenkilöitä hyödyntämään osallistuvaa innovaatiotoimintaa ja sen menetelmiä kehitettäessä palveluita ja muutettaessa palvelurakenteita.

Lisätiedot

Kuvaus Henkilöstön osallistuminen innovointiin, uusien työtapojen kehittämiseen ja palveluiden parantamiseen on sote-alalla vielä hyödyntämätön voimavara ja mahdollisuus. Osallistuvassa innovaatiotoiminnassa otetaan mukaan niin henkilöstö kuin asiakkaat rakentamaan aidosti arvoa tuottavia ja tehokkaita palveluita. Esimiehillä on merkittävä rooli innovaatiotoiminnan suuntaamisessa ja tukemisessa. Tämän raportti kokoaa Tekesin vuosina 2012-2014 rahoittaman Osallistuva innovaatiotoiminta ja sen johtamista edistävät tekijät eli Osuva-tutkimushankkeen tulokset. Erillisissä artikkeleissa esitellään osallistuvan innovaatiotoiminnan menetelmiä, analysoidaan estäviä ja edistäviä tekijöitä sekä yksilön että työyhteisön näkökulmasta, pohditaan osallistuvaa innovaatiotoimintaa johtamishaasteena sekä analysoidaan innovaatiotoimintaa tukevien rakenteiden ja systeemien roolia. Yhteenvedossa tutkimuksen tulokset on tiivistetty osallistuvan innovaatiotoiminnan malliksi. Julkaisu auttaa päättäjiä ja sosiaali- ja terveyspalveluiden avainhenkilöitä hyödyntämään osallistuvaa innovaatiotoimintaa ja sen menetelmiä kehitettäessä palveluita ja muutettaessa palvelurakenteita.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Toimittaja Saarisilta, Jaana - Heikkilä, Johanna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0070
Sivumäärä 274
ISBN 9789523024328
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349594
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakaslähtöisyys, henkilöstö, innovaatiot, innovaatiotoiminta, johtaminen, kehittäminen, kehittämisprojektit, menetelmät, muutosjohtaminen, osallistuminen, sosiaaliala, sosiaalipalvelut, terveysala, terveyspalvelut, tietokirjallisuus, toimintamallit, ty
Alanimike 8349594

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Yhdessä innovoimaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot