Wendimension - Teemu Haapaniemi

Isä 1/2
23,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Haapaniemi, Teemu - Harsunen, Tero - Urpilainen, Jonna
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 44

Lisätiedot

Wendimension on visuaalinen fantasiaseikkailu, jossa arkitodellisuus ja oudot ilmiöt sekoittuvat. Wendyn ulottuvuus käsittelee lapsen mielenterveyttä ja kokemuksia aikuisten maailmasta. Teos kertoo tarinan suuresta menetyksestä Wendyn ja hänen isänsä näkökulmasta. Kohderyhmänä teoksella ovat varhaisnuoret ja varhaisnuorten vanhemmat. Tarina sisältää myös toisen tason, sillä Wendyn vastustajat ovat peräisin lähempää kuin aavistammekaan: nyky-yhteiskunnassamme vaikuttavista ilmiöistä. Edessämme on ikään kuin savuverho, joka estää meitä näkemästä tai tunnistamasta näitä paholaisia. Wendy on tarinassamme ainoa, joka näkee ne ja ajautuu taisteluun niitä vastaan. Wendimension on saaga, jossa puhuttelevat aiheet yhdistyvät supersankarigenreen. Näyttää siltä, että Wendy elää tässä maailmassa luomalla oman todellisuuden sen rinnalle ja kohtaa aikuisten ongelmia supersankariminänsä kautta. Hän siis pyrkii poistamaan aikuisten ongelmat luomalla niistä pahoja olentoja ja taistelemalla niitä vastaan. Aikuisille tämä näyttäytyy mielenterveysongelmina. Löytääkö Wendy tiensä takaisin arkielämän todellisuuteen vai jääkö hän vangiksi omaan todellisuuteensa? Saako isä vielä yhteyden tyttäreensä suuren menetyksen jälkeen? Onko Wendyn ulottuvuus sittenkin olemassa?

Lisätiedot

Kuvaus Wendimension on visuaalinen fantasiaseikkailu, jossa arkitodellisuus ja oudot ilmiöt sekoittuvat. Wendyn ulottuvuus käsittelee lapsen mielenterveyttä ja kokemuksia aikuisten maailmasta. Teos kertoo tarinan suuresta menetyksestä Wendyn ja hänen isänsä näkökulmasta. Kohderyhmänä teoksella ovat varhaisnuoret ja varhaisnuorten vanhemmat. Tarina sisältää myös toisen tason, sillä Wendyn vastustajat ovat peräisin lähempää kuin aavistammekaan: nyky-yhteiskunnassamme vaikuttavista ilmiöistä. Edessämme on ikään kuin savuverho, joka estää meitä näkemästä tai tunnistamasta näitä paholaisia. Wendy on tarinassamme ainoa, joka näkee ne ja ajautuu taisteluun niitä vastaan. Wendimension on saaga, jossa puhuttelevat aiheet yhdistyvät supersankarigenreen. Näyttää siltä, että Wendy elää tässä maailmassa luomalla oman todellisuuden sen rinnalle ja kohtaa aikuisten ongelmia supersankariminänsä kautta. Hän siis pyrkii poistamaan aikuisten ongelmat luomalla niistä pahoja olentoja ja taistelemalla niitä vastaan. Aikuisille tämä näyttäytyy mielenterveysongelmina. Löytääkö Wendy tiensä takaisin arkielämän todellisuuteen vai jääkö hän vangiksi omaan todellisuuteensa? Saako isä vielä yhteyden tyttäreensä suuren menetyksen jälkeen? Onko Wendyn ulottuvuus sittenkin olemassa?
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Haapaniemi, Teemu - Harsunen, Tero - Urpilainen, Jonna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 44
ISBN 9789515689634
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 8470798
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat lasten ja nuorten kirjat, Suomenkieliset sarjakuvat
Alanimike 8470798

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Milloin seuraava?
  Arvostelija ComicsGirlon 26.1.2018
  Ihan uskomaton. Oliko tää ihan oikeesti suomalaista eikä käännetty? Parasta sarjakuvaa ikinä. Milloin seuraava ilmestyy?
 • Arvostelu
  Hienosti toteutettu
  Arvostelija tuon 17.1.2018
  Taitavasti kirjoitettu ja piirretty teos
 • Arvostelu
  Must have
  Arvostelija missmusicon 17.1.2018
  Aivan mahtava kirja! Kirjoittaja on todella hyvin osannut luoda Wendyn ajatusmaailman ja teos tempaisee mukaansa. Suosittelen :)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Wendimension

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot