Vuosi M/S Alpolla 2003 - 2004 - Vesa Nummela

konepäällikön muistiinmerkintöjä : konehuoneen kunnostus : Oulu - Normandia - Oulu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Nummela, Vesa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 196

Lisätiedot

Vesa Nummela pääsi petraamaan nuoruutensa vähäistä merilläoloa eläkeikää lähestyessään, kun hän liittyi vanhan laivan kunnostajiin. Vaikka M/S Alpon kunnostus on Nummelalle harrastus, hän tekee sen konemestarin tarkkuudella dokumentoiden työvaiheet, tapahtumat ja sattumukset sekä päiväkirjamerkinnöin että valokuvin. Huolellisesti dokumentoidun aineiston pohjalta koostettu teos on yhden vuoden mittainen, realistinen ja rosoinen pala yhden laivan historiaa. Kun laivalla on oma menneisyytensä Normandian maihinnousuun osallsitumisestaan, alkavat Nummelan tarinat saada merkitystä, joka koskettaa meitä kaikkia.

Lisätiedot

Kuvaus Vesa Nummela pääsi petraamaan nuoruutensa vähäistä merilläoloa eläkeikää lähestyessään, kun hän liittyi vanhan laivan kunnostajiin. Vaikka M/S Alpon kunnostus on Nummelalle harrastus, hän tekee sen konemestarin tarkkuudella dokumentoiden työvaiheet, tapahtumat ja sattumukset sekä päiväkirjamerkinnöin että valokuvin. Huolellisesti dokumentoidun aineiston pohjalta koostettu teos on yhden vuoden mittainen, realistinen ja rosoinen pala yhden laivan historiaa. Kun laivalla on oma menneisyytensä Normandian maihinnousuun osallsitumisestaan, alkavat Nummelan tarinat saada merkitystä, joka koskettaa meitä kaikkia.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Nummela, Vesa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 196
ISBN 9789523184442
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8350291
Asiasanat Alpo (laiva), hinaajat, Itämeri, kunnostus, matkakertomukset, merimatkat, Normandia, Pohjanmeri, tietokirjallisuus, Henkilö- ja sukuhistoria
Alanimike 8350291

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vuosi M/S Alpolla 2003 - 2004

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot