Vuorovaikutus - Kaisa Launonen

kehitys, riskit ja tukeminen kuntoutuksen keinoin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Launonen, Kaisa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 176

Lisätiedot

Kirja käsittelee niitä vuorovaikutuksen piirteitä, jotka hallitsevat normaalisti kehittyvien lasten vuorovaikutusta syntymästä siihen vaiheeseen, jossa he alkavat siirtyä puhekielen käyttöön. Varhaista vuorovaikutusta tarkastellaan myös normaalisti etenevän kehityksen näkökulmasta, mutta painopiste on vaikeimmin vammaisten ihmisten vuorovaikutuksessa, sen arvioinnissa ja tukemisessa arjen vuorovaikutuksen ja yhteisöllisen kuntoutuksen keinoin. Kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka kohtaavat varhaisen vuorovaikutuken keinoilla toimivia kumppaneita tai joita avrhainen vuorovaikutus kiinnostaa muuten ilmiönä: vanhemmille, hoitajille, opettajille, puheterapeuteille ja muille kuntoutustyöntekijöille sekä eri alojen opiskelijoille.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja käsittelee niitä vuorovaikutuksen piirteitä, jotka hallitsevat normaalisti kehittyvien lasten vuorovaikutusta syntymästä siihen vaiheeseen, jossa he alkavat siirtyä puhekielen käyttöön. Varhaista vuorovaikutusta tarkastellaan myös normaalisti etenevän kehityksen näkökulmasta, mutta painopiste on vaikeimmin vammaisten ihmisten vuorovaikutuksessa, sen arvioinnissa ja tukemisessa arjen vuorovaikutuksen ja yhteisöllisen kuntoutuksen keinoin. Kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka kohtaavat varhaisen vuorovaikutuken keinoilla toimivia kumppaneita tai joita avrhainen vuorovaikutus kiinnostaa muuten ilmiönä: vanhemmille, hoitajille, opettajille, puheterapeuteille ja muille kuntoutustyöntekijöille sekä eri alojen opiskelijoille.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kehitysvammaliitto
Tekijä Launonen, Kaisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 176
ISBN 9789515804303
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8337558
Asiasanat kehitysvammaiset, kielellinen kehitys, kielelliset häiriöt, kielen kehityksen erityisvaikeus, kuntoutus, lapset, sosiaaliset taidot, tietokirjallisuus, varhainen vuorovaikutus, Lapsuuden ja nuor.psykologia
Alanimike 8337558

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vuorovaikutus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot