Virsikirjamme virret - Tauno Väinölä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

60,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Väinölä, Tauno
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 744

Lisätiedot

Virsikirjan virsien tekstien ja sävelmien takana on suuri määrä henkilöitä, tarinoita ja historiaa. Virsien taustan tunteminen auttaa ymmärtämään niiden sisältöä ja sanomaa. Virsikirjamme virret esittelee kaikki virsikirjamme 632 virttä, niiden historian ja tekijät. Virsirunoilijoiden ja -säveltäjien elämästä kertovat artikkelit sekä laajat hakemistot täydentävät kokonaisuutta. Virsikirjamme virret -teos tukee virsikirjan käyttöä päivittäisen hengellisen elämän lähteenä ja on siten hyödyllinen jokaiselle seurakunnan jäsenelle. Seurakunnan työntekijöille se on erinomainen työväline ja virikemateriaali erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kirjan kirjoittaja filosofian maisteri Tauno Väinölä on arvostettu hymnologi, joka on tutkinut virsiä vuosikymmenien ajan. Hänet tunnetaan virsitietouden kerääjänä ja jakajana, joka on kirjoittanut virsistä muun muassa Kotimaa-lehteen. Hän on osallistunut nykyisen, vuonna 1987 käyttöön otetun, virsikirjan valmisteluun virsikirjakomitean tekstijaoston jäsenenä. Tauno Väinölältä on aikaisemmin ilmestynyt virsistä kertovat kirjat Mua siipeis suojaan kätke (2002), Siunaa ja varjele meitä (2000) ja Kiitos sulle, Jumalani (1998).

Lisätiedot

Kuvaus Virsikirjan virsien tekstien ja sävelmien takana on suuri määrä henkilöitä, tarinoita ja historiaa. Virsien taustan tunteminen auttaa ymmärtämään niiden sisältöä ja sanomaa. Virsikirjamme virret esittelee kaikki virsikirjamme 632 virttä, niiden historian ja tekijät. Virsirunoilijoiden ja -säveltäjien elämästä kertovat artikkelit sekä laajat hakemistot täydentävät kokonaisuutta. Virsikirjamme virret -teos tukee virsikirjan käyttöä päivittäisen hengellisen elämän lähteenä ja on siten hyödyllinen jokaiselle seurakunnan jäsenelle. Seurakunnan työntekijöille se on erinomainen työväline ja virikemateriaali erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kirjan kirjoittaja filosofian maisteri Tauno Väinölä on arvostettu hymnologi, joka on tutkinut virsiä vuosikymmenien ajan. Hänet tunnetaan virsitietouden kerääjänä ja jakajana, joka on kirjoittanut virsistä muun muassa Kotimaa-lehteen. Hän on osallistunut nykyisen, vuonna 1987 käyttöön otetun, virsikirjan valmisteluun virsikirjakomitean tekstijaoston jäsenenä. Tauno Väinölältä on aikaisemmin ilmestynyt virsistä kertovat kirjat Mua siipeis suojaan kätke (2002), Siunaa ja varjele meitä (2000) ja Kiitos sulle, Jumalani (1998).
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Väinölä, Tauno
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 744
ISBN 9789516076112
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 3 3. p
Tilausnumero 10774438
Asiasanat hakemistot, henkilöhistoria, historia, runoilijat, Suomi, tietokirjallisuus, virret, virsikirjat, Virret Hengelliset laulut
Alanimike 10774438

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Virsikirjamme virret

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot