Villit ja kiltit -

tasa-arvoista kasvatusta tytöille ja pojille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 200

Lisätiedot

Tyttöjen ja poikien leikit, värit, harrastukset, kiinnostuksenkohteet... Lokeroimmeko lapsia liikaa? Suunnitelmien tasolla jokaisessa päiväkodissa ollaan tasa-arvon asialla. Silti arjen toimintakäytännöt ovat usein sukupuolittuneita: tyttöjen ja poikien välisiä eroja ja stereotyyppistä ajattelua pikemminkin vahvistetaan kuin puretaan. Tämä kirja herättelee kasvattajia pohtimaan omia toimintamallejaan sukupuolisen tasa-arvon edistäjinä. Sukupuolisensitiivisessä kasvatuksessa pyritään siihen, että jokainen lapsi saa olla omanlaisensa, mutta siinä ei tavoitella sukupuolineutraaliutta. Tavoitteena on tarjota lapselle monipuolisia mahdollisuuksia sekä ottaa huomioon lapsen persoona eikä asettaa häntä tiettyihin sukupuolirooleihin.

Lisätiedot

Kuvaus Tyttöjen ja poikien leikit, värit, harrastukset, kiinnostuksenkohteet... Lokeroimmeko lapsia liikaa? Suunnitelmien tasolla jokaisessa päiväkodissa ollaan tasa-arvon asialla. Silti arjen toimintakäytännöt ovat usein sukupuolittuneita: tyttöjen ja poikien välisiä eroja ja stereotyyppistä ajattelua pikemminkin vahvistetaan kuin puretaan. Tämä kirja herättelee kasvattajia pohtimaan omia toimintamallejaan sukupuolisen tasa-arvon edistäjinä. Sukupuolisensitiivisessä kasvatuksessa pyritään siihen, että jokainen lapsi saa olla omanlaisensa, mutta siinä ei tavoitella sukupuolineutraaliutta. Tavoitteena on tarjota lapselle monipuolisia mahdollisuuksia sekä ottaa huomioon lapsen persoona eikä asettaa häntä tiettyihin sukupuolirooleihin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Ylitapio-Mäntylä, Outi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 200
ISBN 9789524515719
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8450934
Asiasanat esiopetus, kasvatus, kasvatuskumppanuus, K-kirjat, kotikasvatus, pedagogiikka, pojat (ikäryhmät), päiväkodit, stereotypiat, sukupuoli, sukupuoliroolit, sukupuolisensitiivisyys, sukupuolittuminen, tasa-arvo, tasa-arvokasvatus, tytöt, varhaiskasvatus, Perh
Alanimike 8450934

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Villit ja kiltit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot