Verkkotutkimus opinnäytetyönä - Jorma Kananen

laadullisen ja määrällisen verkkotutkimuksen opas

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

94,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Kananen, Jorma
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 286

Lisätiedot

Kirjassa käsitellään online- eli web-tutkimusta eli sitä, miten laadullista ja määrällistä tutkimusta tehdään Internetissä. Tutkimustoiminta on siirtynyt verkkoon, koska ihmiset ja yritykset ovat siirtäneet sinne osan toiminnastaan. Verkosta on myös tullut paikka, jossa ihmiset viettävät aikaansa yhä enenevässä määrin. Verkon välityksellä voidaan tutkia perinteistä fyysistä maailmaa, mutta toisaalta tutkimuksen kohteena voi olla itse verkkomaailma: mitä ihmiset tekevät verkossa, miten he toimivat, miten he organisoituvat ja miten heihin voidaan vaikuttaa. Kirjassa käsitellään myös verkkoliikenteen mittaamisen työkaluja (web-analytiikka). Tutkimusmenetelmät eivät ole muuttuneet, sillä samat analyysimenetelmät pätevät edelleen verkossa suoritettavaan aineistojen analysointiin. Internet on sosialisoinut tutkimustoiminnan, mutta ei kuitenkaan osaamisvaatimusta tutkimuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjassa käsitellään online- eli web-tutkimusta eli sitä, miten laadullista ja määrällistä tutkimusta tehdään Internetissä. Tutkimustoiminta on siirtynyt verkkoon, koska ihmiset ja yritykset ovat siirtäneet sinne osan toiminnastaan. Verkosta on myös tullut paikka, jossa ihmiset viettävät aikaansa yhä enenevässä määrin. Verkon välityksellä voidaan tutkia perinteistä fyysistä maailmaa, mutta toisaalta tutkimuksen kohteena voi olla itse verkkomaailma: mitä ihmiset tekevät verkossa, miten he toimivat, miten he organisoituvat ja miten heihin voidaan vaikuttaa. Kirjassa käsitellään myös verkkoliikenteen mittaamisen työkaluja (web-analytiikka). Tutkimusmenetelmät eivät ole muuttuneet, sillä samat analyysimenetelmät pätevät edelleen verkossa suoritettavaan aineistojen analysointiin. Internet on sosialisoinut tutkimustoiminnan, mutta ei kuitenkaan osaamisvaatimusta tutkimuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tekijä Kananen, Jorma
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1456-2332
Sivumäärä 286
ISBN 9789518303490
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8340640
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Internet, kvalitatiivinen tutkimus, kvantitatiivinen tutkimus, opinnäytteet, tietokirjallisuus, tutkimusaineisto, tutkimuskohteet, tutkimusmenetelmät, tutkimustyö, verkkoaineisto, verkkoympäristö, Tiedeoppi Tieteenfilosofia
Alanimike 8340640

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Verkkotutkimus opinnäytetyönä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot