Verkkoa kokemassa -

hengellisyys ja vuorovaikutus verkkoyhteisöissä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

51,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 195

Lisätiedot

Artikkelikokoelmassa pohditaan ja esitellään Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkotyötä, hankkeita, työn sisältöjä ja toimintamuotoja. "Kuuleeko kirkko?" on yksi kirjan kysymyksistä. Voisiko verkko vahvistaa kokemusta kuulluksi tulemisesta ja kuuleeko kirkko mitä siitä sanotaan? Kirjassa pohditaan myös sitä, millä tavalla kirkon työntekijät ovat rakentamassa luottamukseen perustuvaa yhteisöllisyyttä sosiaalisessa mediassa ja miten kirkon opetustehtävä toteutuu verkossa. Murtaako ja muuttaako verkko hierarkioita ja toimintatapoja? Julkaisun näkökulmana on ihmiset verkossa, ei kirkko organisaationa sosiaalisessa mediassa. Keskiössä ovat erilaiset tavat kokea verkko ja työskennellä siellä. Artikkelikokoelmassa yhdistetään tietopuolinen ja tutkimuksellinen näkökulma käytännön toimijoiden kokemuksiin ja hankekuvauksiin. Kirjassa ei oteta kantaa verkkovuorovaikutuksen ja hengellisyyden laatuun, eikä määritellä käsitteitä. Kirja pyrkii olemaan verkkokeskustelujen kaltainen avoin, eloisa foorumi. Kirja on syntynyt osana Diakonia-ammattikorkeakoulun kirkon alan tutkimusohjelman työtä, yhteistyössä Kirkkohallituksen verkkoyksikön kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Artikkelikokoelmassa pohditaan ja esitellään Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkotyötä, hankkeita, työn sisältöjä ja toimintamuotoja. "Kuuleeko kirkko?" on yksi kirjan kysymyksistä. Voisiko verkko vahvistaa kokemusta kuulluksi tulemisesta ja kuuleeko kirkko mitä siitä sanotaan? Kirjassa pohditaan myös sitä, millä tavalla kirkon työntekijät ovat rakentamassa luottamukseen perustuvaa yhteisöllisyyttä sosiaalisessa mediassa ja miten kirkon opetustehtävä toteutuu verkossa. Murtaako ja muuttaako verkko hierarkioita ja toimintatapoja? Julkaisun näkökulmana on ihmiset verkossa, ei kirkko organisaationa sosiaalisessa mediassa. Keskiössä ovat erilaiset tavat kokea verkko ja työskennellä siellä. Artikkelikokoelmassa yhdistetään tietopuolinen ja tutkimuksellinen näkökulma käytännön toimijoiden kokemuksiin ja hankekuvauksiin. Kirjassa ei oteta kantaa verkkovuorovaikutuksen ja hengellisyyden laatuun, eikä määritellä käsitteitä. Kirja pyrkii olemaan verkkokeskustelujen kaltainen avoin, eloisa foorumi. Kirja on syntynyt osana Diakonia-ammattikorkeakoulun kirkon alan tutkimusohjelman työtä, yhteistyössä Kirkkohallituksen verkkoyksikön kanssa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Toimittaja Hintsala, Meri-Anna - Kähkönen, Esko - Pauha, Teemu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9927
Sivumäärä 195
ISBN 9789524931274
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8352066
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, hengellisyys, kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, luottamus, seurakunnat, seurakuntatyö, sosiaalinen media, tietokirjallisuus, verkkopalvelut, verkkoyhteisöt, vuorovaikutus, yhteisöllisyys, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8352066

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Verkkoa kokemassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot