Venäjä, islam, Israel - John F. Walvoord

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Walvoord, John F. - Hitchcock, Mark
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 240

Lisätiedot

Vuosituhansien aikana heprealaisten profeettain ennustuksia luettiin kirjakääröistä. Tänään jokainen joka tahtoo näkee ennustusten toteutuvan. Tätä kirjaa on myyty alkuperäispainoksena USA:ssa 2 miljoonaa kappaletta. Professori Walwoord herätti aikanaan vahvaa kritiikkiä kirjoillaan, joissa selitettiin Raamatun ennustavan paitsi juutalaisvaltion jälleentulemista, myös Jerusalemin vapauttamista Israelin hallintaan, rautaesiripun ja Neuvostoliiton hajoamista, öljykriisin ja öljyn hinnan nopean nousun ilmenemistä lopun merkkinä ja ennen kaikkea Googin ja Harmageddonin sotilaallisten kriisien puhkeamista. Tänään ennustuksille ei hymyillä.

Lisätiedot

Kuvaus Vuosituhansien aikana heprealaisten profeettain ennustuksia luettiin kirjakääröistä. Tänään jokainen joka tahtoo näkee ennustusten toteutuvan. Tätä kirjaa on myyty alkuperäispainoksena USA:ssa 2 miljoonaa kappaletta. Professori Walwoord herätti aikanaan vahvaa kritiikkiä kirjoillaan, joissa selitettiin Raamatun ennustavan paitsi juutalaisvaltion jälleentulemista, myös Jerusalemin vapauttamista Israelin hallintaan, rautaesiripun ja Neuvostoliiton hajoamista, öljykriisin ja öljyn hinnan nopean nousun ilmenemistä lopun merkkinä ja ennen kaikkea Googin ja Harmageddonin sotilaallisten kriisien puhkeamista. Tänään ennustuksille ei hymyillä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Walvoord, John F. - Hitchcock, Mark
Kääntäjä Rossi, Hannu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 240
ISBN 9789515853011
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos " - Armageddon, oil and terror" -
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8337838
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat eskatologia, Irak, islam, Israel, kansainvälinen politiikka, Kiina, Lähi-itä, profetiat, terrorismi, tietokirjallisuus, Venäjä, Yhdysvallat, öljy, Jumala-käsite Jumalan toiminta
Alanimike 8337838

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Venäjä, islam, Israel

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot