Varikko - Erkki Vanhanen

Motorsportin taustatekijät

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Vanhanen, Erkki
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 223

Lisätiedot

Moottoriurheilu on kiehtova kokonaisuus, johon kuuluu runsaasti eri lajeja. Motorsport herättää tunteita, eivätkä kaikki halua edes hyväksyä sitä mukaan urheilun perheeseen. Lajia syytetään myös ympäristöä saastuttavaksi, tuhlailevaksi sekä vaaralliseksi. Mutta on olemassa myös toinen näkökulma, jonka faktat lyödään pöytään tässä kirjassa. VARIKKO tarjoaa tukevan tietopaketin moottoriurheilun tekijöistä, näkijöistä ja lajin riskeistä. Kirja raottaa sopivasti salaisten päätösten esirippua ja kertoo jokaisesta Vuoden urheilijaksi valitusta suomalaisesta moottoriurheilijasta oman tarinansa. Siihen ei tarvita paljoa tilaa. Moottoriurheilutoimittaja Erkki Vanhanen tuntee lajin ja välittää lukijalle eri lajien faktat ja fiktiot vauhdikkaina ja helppolukuisina. Kirja on runsaasti kuvitettu ja siinä on mukana myös tilasto-osa, joka kertoo suomalaisten menestyksestä rallissa ja radalla. Kirja ei vanhene, sillä sen faktat kestävät kulutusta vuosikymmeniä.

Lisätiedot

Kuvaus Moottoriurheilu on kiehtova kokonaisuus, johon kuuluu runsaasti eri lajeja. Motorsport herättää tunteita, eivätkä kaikki halua edes hyväksyä sitä mukaan urheilun perheeseen. Lajia syytetään myös ympäristöä saastuttavaksi, tuhlailevaksi sekä vaaralliseksi. Mutta on olemassa myös toinen näkökulma, jonka faktat lyödään pöytään tässä kirjassa. VARIKKO tarjoaa tukevan tietopaketin moottoriurheilun tekijöistä, näkijöistä ja lajin riskeistä. Kirja raottaa sopivasti salaisten päätösten esirippua ja kertoo jokaisesta Vuoden urheilijaksi valitusta suomalaisesta moottoriurheilijasta oman tarinansa. Siihen ei tarvita paljoa tilaa. Moottoriurheilutoimittaja Erkki Vanhanen tuntee lajin ja välittää lukijalle eri lajien faktat ja fiktiot vauhdikkaina ja helppolukuisina. Kirja on runsaasti kuvitettu ja siinä on mukana myös tilasto-osa, joka kertoo suomalaisten menestyksestä rallissa ja radalla. Kirja ei vanhene, sillä sen faktat kestävät kulutusta vuosikymmeniä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Vanhanen, Erkki
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789524722230
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351120
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat autourheilu, formula, huippu-urheilu, kilpa-ajot, kilpa-autoilijat, mikroautoilu, moottoripyöräilijät, moottoriurheilu, ralliautoilu, sidosryhmät, tietokirjallisuus, tilastot, urheilijat, urheilutoimittajat, vapaaehtoistyö, varikot, Lentourheilu Moottori
Alanimike 8351120

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Varikko

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot