Varhaiskasvatuksen kehittäminen -

kehitystehtäviä ja ratkaisumalleja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 234

Lisätiedot

Varhaiskasvattajat tarvitsevat työnsä kehittämiseksi luotettavaa ja tutkittua tietoa, jotta he pystyvät tuloksekkaasti havainnoimaan lapsia ja heidän taitojensa kehittymistä varhaiskasvatuksen arjessa. Tämän kirjan tarkoituksena on nostaa esiin käytännöllisiä esimerkkejä ja ratkaisumalleja varhaiskasvatuksen kehittämisen tavoista. Teoksen teemoja ovat muun muassa kielellisen kehityksen tukeminen, roolileikki ja draamakasvatus, leikin tukeminen, oppimisympäristön kehittäminen, lasten vapaa ja ohjattu ulkotoiminta, lasten fyysinen aktiivisuus päivähoidossa, tietotekniikka ja mediakasvatus sekä lasten näkemysten vaikutus. Teos soveltuu pienten lasten kanssa toimivien lisäksi kurssi- ja koulutuskäyttöön.

Lisätiedot

Kuvaus Varhaiskasvattajat tarvitsevat työnsä kehittämiseksi luotettavaa ja tutkittua tietoa, jotta he pystyvät tuloksekkaasti havainnoimaan lapsia ja heidän taitojensa kehittymistä varhaiskasvatuksen arjessa. Tämän kirjan tarkoituksena on nostaa esiin käytännöllisiä esimerkkejä ja ratkaisumalleja varhaiskasvatuksen kehittämisen tavoista. Teoksen teemoja ovat muun muassa kielellisen kehityksen tukeminen, roolileikki ja draamakasvatus, leikin tukeminen, oppimisympäristön kehittäminen, lasten vapaa ja ohjattu ulkotoiminta, lasten fyysinen aktiivisuus päivähoidossa, tietotekniikka ja mediakasvatus sekä lasten näkemysten vaikutus. Teos soveltuu pienten lasten kanssa toimivien lisäksi kurssi- ja koulutuskäyttöön.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Reunamo, Jyrki
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 234
ISBN 9789524516167
Ilmestymisvuosi 2014
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450896
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat draamakasvatus, hankkeet, kehittäminen, kielellinen kehitys, K-kirjat, lapset, lasten kehitys, leikki, leikkipedagogiikka, oppiminen, pedagogiikka, projektit, päivähoito, päiväkodit, roolileikit, tukeminen, varhaiskasvatus, Päivähoito, esiopetus
Alanimike 8450896

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Varhaiskasvatuksen kehittäminen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot