Varhaiskasvatuksen käsikirjan työkirja -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,30 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 151

Lisätiedot

Varhaiskasvatuksen käsikirjan tueksi suunniteltu työkirja sisältää tehtäviä, jotka syventävät ja konkretisoivat käsikirjan artikkelien teemoja. Tehtävissä ohjataan havainnoimaan kasvatustyön arkea sekä pohditaan haasteellisia työn kohtia ja ideoidaan uusia toimintatapoja. Tehtävien avulla voi myös kehittää lapsiryhmissä toteutettavaa toimintaa pitkäkestoisesti. Tehtävät soveltuvat sekä tiimeissä tapahtuvan ammatillisen kehittymisen ja yhdessä opiskelun tueksi että myös yksilölliseen ammatilliseen pohdintaan. Lisäksi työkirjan tehtäviä voi käyttää alan koulutuksissa.

Lisätiedot

Kuvaus Varhaiskasvatuksen käsikirjan tueksi suunniteltu työkirja sisältää tehtäviä, jotka syventävät ja konkretisoivat käsikirjan artikkelien teemoja. Tehtävissä ohjataan havainnoimaan kasvatustyön arkea sekä pohditaan haasteellisia työn kohtia ja ideoidaan uusia toimintatapoja. Tehtävien avulla voi myös kehittää lapsiryhmissä toteutettavaa toimintaa pitkäkestoisesti. Tehtävät soveltuvat sekä tiimeissä tapahtuvan ammatillisen kehittymisen ja yhdessä opiskelun tueksi että myös yksilölliseen ammatilliseen pohdintaan. Lisäksi työkirjan tehtäviä voi käyttää alan koulutuksissa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Hujala, Eeva - Turja, Leena - Elo, Janniina - Roos, Piia
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 151
ISBN 9789524516204
Ilmestymisvuosi 2014
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450897
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat eettinen kasvatus, erityiskasvatus, esiopetus, johtajuus, K-kirjat, lapset, leikki, liikuntakasvatus, monikulttuurisuus, musiikkikasvatus, oppiminen, pedagogiikka, päivähoito, päiväkodit, taidekasvatus, teknologiakasvatus, tiedekasvatus, työyhteisöt, usk
Alanimike 8450897

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Varhaiskasvatuksen käsikirjan työkirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot