Vankina Iranissa - Maryam Rostampour

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Rostampour, Maryam - Amirizadeh, Marziyeh - Perry, John
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 288

Lisätiedot

Maryam Rostampour ja Marziyeh Amirizadeh syntyivät muslimiperheisiin Iranissa. He kääntyivät kristinuskoon ja kohtasivat vuonna 2005 opiskellessaan teologiaa Turkissa. Tietoisena valintansa hinnasta he palasivat Iraniin evankelioidakseen kansaansa. He jakoivat Uusia testamentteja, muodostivat verkostoja ja perustivat kaksi maanalaista kotiseurakuntaa, yhden opiskelijoille, toisen miestensä hylkäämille, prostituoiduiksi pakotetuille naisille. Salainen poliisi oli neitosten kintereillä, mutta he kulkivat yhdestä Jumalan ihmeestä toiseen ja jatkoivat palvelustyötään. Vuonna 2009 heidät vangittiin ja tuomittiin Evinin vankilaan hirtettäviksi. 259 vuorokautta he elivät maailman hirvittävimmässä vankilassa. Kristinuskon kieltäminen aihoana Herrana ja Jumalana ja paluu islaminuskoon olisi tuonut välittömän vapautumisen. Naiset kieltäytyivät. He todistivat ja voittivat sieluja. Jumala lähetti herätyksen. Vankilasta tuli heidän kirkkonsa. Kansainvälisen painostuksen mutta ennen kaikkea Jumalan suoranaisen ihmeen johdosta heidät vapautettiin, syytteistä luovuttiin ja he saivat poistua maasta. Uskon tähden vainottuina he saivat turvapaikan Yhdysvalloista, josta käsin he koordinoivat avustusohjelmia Iranissa ja muualla kärsivien kristittyjen tueksi. Billy Grahamin järjestö on yksi Maryamin ja Marziyehin työn suosittelijoista.

Lisätiedot

Kuvaus Maryam Rostampour ja Marziyeh Amirizadeh syntyivät muslimiperheisiin Iranissa. He kääntyivät kristinuskoon ja kohtasivat vuonna 2005 opiskellessaan teologiaa Turkissa. Tietoisena valintansa hinnasta he palasivat Iraniin evankelioidakseen kansaansa. He jakoivat Uusia testamentteja, muodostivat verkostoja ja perustivat kaksi maanalaista kotiseurakuntaa, yhden opiskelijoille, toisen miestensä hylkäämille, prostituoiduiksi pakotetuille naisille. Salainen poliisi oli neitosten kintereillä, mutta he kulkivat yhdestä Jumalan ihmeestä toiseen ja jatkoivat palvelustyötään. Vuonna 2009 heidät vangittiin ja tuomittiin Evinin vankilaan hirtettäviksi. 259 vuorokautta he elivät maailman hirvittävimmässä vankilassa. Kristinuskon kieltäminen aihoana Herrana ja Jumalana ja paluu islaminuskoon olisi tuonut välittömän vapautumisen. Naiset kieltäytyivät. He todistivat ja voittivat sieluja. Jumala lähetti herätyksen. Vankilasta tuli heidän kirkkonsa. Kansainvälisen painostuksen mutta ennen kaikkea Jumalan suoranaisen ihmeen johdosta heidät vapautettiin, syytteistä luovuttiin ja he saivat poistua maasta. Uskon tähden vainottuina he saivat turvapaikan Yhdysvalloista, josta käsin he koordinoivat avustusohjelmia Iranissa ja muualla kärsivien kristittyjen tueksi. Billy Grahamin järjestö on yksi Maryamin ja Marziyehin työn suosittelijoista.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Rostampour, Maryam - Amirizadeh, Marziyeh - Perry, John
Kääntäjä Träff, Risto K.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 288
ISBN 9789515852816
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos Captive in Iran
Tilausnumero 8337824
Asiasanat Iran, islamilaiset maat, julistus, kokemukset, kristinusko, kristityt, mielipidevangit, muistelmat, naiset, Teheran, tietokirjallisuus, vangit, vankeus, vankilat, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8337824

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vankina Iranissa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot