Vanhuus ja sosiaalityö -

sosiaalityö avuttomuuden ja toimijuuden välissä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,60 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 348

Lisätiedot

Väestö ikääntyy vauhdilla ja vanhojen ihmisten määrä kasvaa nopeasti. Vanhojen ihmisten tarpeisiin on vastattava kehittämällä yhtäältä yleisiä sosiaali- ja terveyspalveluja mutta toisaalta myös heidän yksilöllisiin tilanteisiinsa ja ongelmiinsa paneutuvaa psykososiaalista työtä. Tämä Sosiaalityön tutkimuksen viides vuosikirja jäsentää vanhuuden ja sosiaalityön suhteita laajasti nostaen esiin sekä vanhojen ihmisten todelliset avun ja hoivan tarpeet että heidän oman toimijuutensa. Kirjan läpikäyvänä tavoitteena on tarjota uusia näkökulmia vanhustyön nykyisten toimintatapojen kehittämiseen. Teos soveltuu oppikirjaksi sosiaalityön sekä sosiaalialan vanhustyötä käsitteleviin opintoihin. Samalla kirja tarjoaa hyödyllistä tietoa kaikille vanhenemisesta ja vanhuspalveluista kiinnostuneille.

Lisätiedot

Kuvaus Väestö ikääntyy vauhdilla ja vanhojen ihmisten määrä kasvaa nopeasti. Vanhojen ihmisten tarpeisiin on vastattava kehittämällä yhtäältä yleisiä sosiaali- ja terveyspalveluja mutta toisaalta myös heidän yksilöllisiin tilanteisiinsa ja ongelmiinsa paneutuvaa psykososiaalista työtä. Tämä Sosiaalityön tutkimuksen viides vuosikirja jäsentää vanhuuden ja sosiaalityön suhteita laajasti nostaen esiin sekä vanhojen ihmisten todelliset avun ja hoivan tarpeet että heidän oman toimijuutensa. Kirjan läpikäyvänä tavoitteena on tarjota uusia näkökulmia vanhustyön nykyisten toimintatapojen kehittämiseen. Teos soveltuu oppikirjaksi sosiaalityön sekä sosiaalialan vanhustyötä käsitteleviin opintoihin. Samalla kirja tarjoaa hyödyllistä tietoa kaikille vanhenemisesta ja vanhuspalveluista kiinnostuneille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Seppänen, Marjaana - Karisto, Antti - Kröger, Teppo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 348
ISBN 9789524511537
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8450892
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakaslähtöisyys, gerontologia, hoivapalvelut, ikääntyneet, K-kirjat, sosiaaligerontologia, sosiaalipalvelut, sosiaalityö, toimijuus, vanhukset, vanhustyö, vanhuus
Alanimike 8450892

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vanhuus ja sosiaalityö

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot