Vanhempieni kaltainen - Marianna Stolbow

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Stolbow, Marianna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 187

Lisätiedot

"Raahasinko pätevän mykkäkoulun lapsuudenkodista omille lapsilleni malliksi?" Tunne historiasi: Siirrä hyvät ja toimivat mallit osaksi omaa parisuhdettasi ja muita läheisiä ihmissuhteitasi. Oivaltamalla vanhat, huonot kaavat ihmissuhteissa voimme luoda uusia, hyviä tapoja. Tässä kirjassa aikuiset kertovat vanhempiensa rakkaussuhteesta ja muista läheisistä ihmissuhteista. Kuinka he arvioivat edellisen sukupolven ihmissuhteita ja mitä ovat lopulta tehneet toisin? Mitä vanhempien parisuhde opetti? Minkä opin me jätämme omillemme perinnöksi? Miten voimakkaita ovat sisaruussuhteiden voimasuhteet ja roolit? "Ei ole toisarvoista, minkälaisen sukupuun katveessa kasvoin. Kotiportilla käteeni paiskatun ihmissuhdekompassin avulla on selviydyttävä niin seurustelusta, avioliitosta kuin eron jälkeisestä nettibaaristakin." Marianna Stolbow (s. 1965) on parisuhdekouluttaja ja mm. historiaa ja filologiaa opiskellut FM. Hän on vetänyt erilaisia parisuhdekoulutuksia ja eroryhmiä vuodesta 2006 ja vastaa Suomalaisen eroseminaarien oikeuksista. Hän julkaisi esikoiskirjansa 2014 (Erosta eteenpäin, WSOY).

Lisätiedot

Kuvaus "Raahasinko pätevän mykkäkoulun lapsuudenkodista omille lapsilleni malliksi?" Tunne historiasi: Siirrä hyvät ja toimivat mallit osaksi omaa parisuhdettasi ja muita läheisiä ihmissuhteitasi. Oivaltamalla vanhat, huonot kaavat ihmissuhteissa voimme luoda uusia, hyviä tapoja. Tässä kirjassa aikuiset kertovat vanhempiensa rakkaussuhteesta ja muista läheisistä ihmissuhteista. Kuinka he arvioivat edellisen sukupolven ihmissuhteita ja mitä ovat lopulta tehneet toisin? Mitä vanhempien parisuhde opetti? Minkä opin me jätämme omillemme perinnöksi? Miten voimakkaita ovat sisaruussuhteiden voimasuhteet ja roolit? "Ei ole toisarvoista, minkälaisen sukupuun katveessa kasvoin. Kotiportilla käteeni paiskatun ihmissuhdekompassin avulla on selviydyttävä niin seurustelusta, avioliitosta kuin eron jälkeisestä nettibaaristakin." Marianna Stolbow (s. 1965) on parisuhdekouluttaja ja mm. historiaa ja filologiaa opiskellut FM. Hän on vetänyt erilaisia parisuhdekoulutuksia ja eroryhmiä vuodesta 2006 ja vastaa Suomalaisen eroseminaarien oikeuksista. Hän julkaisi esikoiskirjansa 2014 (Erosta eteenpäin, WSOY).
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Stolbow, Marianna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 187
ISBN 9789510412848
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8331160
Asiasanat esikuvat, ihmissuhteet, itsenäistyminen, käyttäytyminen, mallit, psykologia, sosiaalinen periytyvyys, sukupolvet, tietokirjallisuus, tunteet, vanhemmat, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8331160

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vanhempieni kaltainen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot