Välipalat - Hanna Sumari

Virtaa superfoodeista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Sumari, Hanna - Kauppila, Marjo - Pursiainen, Monna - Mäkelä, Aino
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 168

Lisätiedot

Terveelliset välipalat ovat osa tasapainoista ruokavaliota ja usein ne täytyy pakata eväiksi ja syödä muualla kuin kotona oman ruokapöydän ääressä. Aino Mäkelä, Marjo Kauppila, Monna Pursiainen ja Hanna Sumari ovat tehneet kirjan terveellisistä ja ravitsevista välipaloista, jotka on helppo pakata myös eväiksi. Superfoodeja löytyy jo melkein jokaisen ruokakaupan hyllyltä, mutta suklaanbbsien, macajauheiden ja chiasiemenien maailma aukeaa kuluttajalle hitaasti. Välipala-kirja esittelee monipuolisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla erilaisten superfoodien ja terveellisten raaka-aineiden käyttötarkoituksia ja hyötyjä. Resepteissä käytetään myös tutumpia raaka-aineita, kuten kananmunia, avocadoa, lohta, marjoja, ruista ja kauraa, joilla on jo entuudestaan vankka pohja suomalaisessa ruokakulttuurissa.

Lisätiedot

Kuvaus Terveelliset välipalat ovat osa tasapainoista ruokavaliota ja usein ne täytyy pakata eväiksi ja syödä muualla kuin kotona oman ruokapöydän ääressä. Aino Mäkelä, Marjo Kauppila, Monna Pursiainen ja Hanna Sumari ovat tehneet kirjan terveellisistä ja ravitsevista välipaloista, jotka on helppo pakata myös eväiksi. Superfoodeja löytyy jo melkein jokaisen ruokakaupan hyllyltä, mutta suklaanbbsien, macajauheiden ja chiasiemenien maailma aukeaa kuluttajalle hitaasti. Välipala-kirja esittelee monipuolisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla erilaisten superfoodien ja terveellisten raaka-aineiden käyttötarkoituksia ja hyötyjä. Resepteissä käytetään myös tutumpia raaka-aineita, kuten kananmunia, avocadoa, lohta, marjoja, ruista ja kauraa, joilla on jo entuudestaan vankka pohja suomalaisessa ruokakulttuurissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Sumari, Hanna - Kauppila, Marjo - Pursiainen, Monna - Mäkelä, Aino
Valokuvaaja Simberg, Kirsikka - Koivisto, Tuukka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 168
ISBN 9789523211131
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350435
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat raaka-aineet, ruokaohjeet, terveyden edistäminen, terveysvaikutukset, tietokirjallisuus, välipalat, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8350435

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Välipalat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot