Väitöskirjan lumo -

tohtoriksi valmistumisen vaiheet sekäsen tuki ja ohjaus

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 309

Lisätiedot

Kirja on suunnattu jatko-opiskelijoille, väitöskirjan ohjaajille sekä heidän yhteisöilleen. Sen tavoitteena on tukea tulevien väittelijöiden ja heidän ohjaajiensa väitöskirjaprosesseja. Ohjattuaan 30 väitöskirjaa Lapin yliopistossa professori Kaarina Määttä kutsui väitöskirjan tekijät sekä heidän lähipiirinsä kertomaan omakohtaiset kokemustarinansa siitä, miten väitöskirja syntyy sekä mitä on hyvä ohjaus ja tuki. Mitä väitöskirjan tekeminen antoi ja vaati? Sen tietävät väitelleet, esitarkastuslausuntoja tai väitöstilaisuutta jännittyneinä odottavat jatko-opiskelijat, väitöskirjan tehneiden puolisot ja työnantajat sekä tiedeyhteisön asiantuntijat. Kirja esittelee tohtoroitumisprosessin vaiheet peittelemättömästi, avaa rohkeasti väitöskirjan vaiettua henkilökohtaisuutta sekä konkretisoi väitöskirjaohjauksen pedagogiikkaa.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on suunnattu jatko-opiskelijoille, väitöskirjan ohjaajille sekä heidän yhteisöilleen. Sen tavoitteena on tukea tulevien väittelijöiden ja heidän ohjaajiensa väitöskirjaprosesseja. Ohjattuaan 30 väitöskirjaa Lapin yliopistossa professori Kaarina Määttä kutsui väitöskirjan tekijät sekä heidän lähipiirinsä kertomaan omakohtaiset kokemustarinansa siitä, miten väitöskirja syntyy sekä mitä on hyvä ohjaus ja tuki. Mitä väitöskirjan tekeminen antoi ja vaati? Sen tietävät väitelleet, esitarkastuslausuntoja tai väitöstilaisuutta jännittyneinä odottavat jatko-opiskelijat, väitöskirjan tehneiden puolisot ja työnantajat sekä tiedeyhteisön asiantuntijat. Kirja esittelee tohtoroitumisprosessin vaiheet peittelemättömästi, avaa rohkeasti väitöskirjan vaiettua henkilökohtaisuutta sekä konkretisoi väitöskirjaohjauksen pedagogiikkaa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Määttä, Kaarina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 309
ISBN 9789524843300
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8351599
Asiasanat jatko-opiskelu, kokemukset, korkea-asteen koulutus, Lapin yliopisto, ohjaus, opinnäytteet, opinto-ohjaus, opiskelijat, tieteellinen kirjoittaminen, tietokirjallisuus, tohtorikoulutus, tutkijakoulutus, tutkimustyö, väitöskirjat, yliopistot, Kasvatus, opet
Alanimike 8351599

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Väitöskirjan lumo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot