Uusia alkuja -

arkielmää Ling Oissa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Tämä kirja kertoo elämästä, Jumalasta ja lähetystyöstä hongkongilaisten nuorten miesten parissa, kun miehet ponnistelevat päästäkseen irti huumeista. Kirjassa puhuvat Suomen Lähetysseuran Hongkongin huumetyön keskuksissa elämäänsä muutosta hakevat miehet sekä heidän rinnallaan kulkeneet suomalaiset ja hongkongilaiset työntekijät.Heidän kertomansa on koottu tuokiokuviksi ja tunnelmiksi huumevieroitus- ja kuntoutustyön vaiheista, työn arkisista iloista ja suruista. Selviytymistarinat, samoin kuin murhe nuoren elämän menettämisestä, kuuluvat todellisuuteen, jota kirja valottaa. Ling Oi-keskuksen työn perusta rakentuu rakkaudelle ja anteeksiannolle, jonka juuret ovat uskossa Jumalan armoon ja muutosvoimaan.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja kertoo elämästä, Jumalasta ja lähetystyöstä hongkongilaisten nuorten miesten parissa, kun miehet ponnistelevat päästäkseen irti huumeista. Kirjassa puhuvat Suomen Lähetysseuran Hongkongin huumetyön keskuksissa elämäänsä muutosta hakevat miehet sekä heidän rinnallaan kulkeneet suomalaiset ja hongkongilaiset työntekijät.Heidän kertomansa on koottu tuokiokuviksi ja tunnelmiksi huumevieroitus- ja kuntoutustyön vaiheista, työn arkisista iloista ja suruista. Selviytymistarinat, samoin kuin murhe nuoren elämän menettämisestä, kuuluvat todellisuuteen, jota kirja valottaa. Ling Oi-keskuksen työn perusta rakentuu rakkaudelle ja anteeksiannolle, jonka juuret ovat uskossa Jumalan armoon ja muutosvoimaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Toimittaja Veikkola, Elina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 112
ISBN 9789516243972
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8338598
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat hoitolaitokset, Hongkong, huumeet, kokemukset, kuntoutuminen, käyttö, lähetystyö, lähetystyöntekijät, narkomaanit, päihdetyö, selviytyminen, tietokirjallisuus, vieroitus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338598

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uusia alkuja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot