Uusi keho - Joanna Ebsworth

mahdu lempifarkkuihisi 4 viikossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ebsworth, Joanna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 124

Lisätiedot

Kiinteämpi vartalo vain neljässä viikossa! Haaveiletko, että sinulla olisi litteä vatsa, kiinteä takamus ja solakat sääret, jotka näyttävät hyviltä lempifarkuissasi? Siinä tapauksessa tämä kirja on juuri sinulle! Uusi keho - mahdu lempifarkkuihisi 4 viikossa esittelee vartalon muokkaamiseen suunnatun harjoitusohjelman ja ruokavalion, joita on helppo noudattaa ja jotka tuovat tuloksia jo neljässä viikossa. Löydät kirjasta parhaat harjoitukset rasvan polttamiseen, aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen ja ongelmakohtien muokkaamiseen. Sulata jenkkakahvat, kiinteytä pakarat ja muokkaa reisistä solakat. Ohjeet terveelliseen ruokavalioon resepteineen auttavat sinua pudottamaan painoa ja saavat olemuksesi hehkumaan terveyttä. Uusi keho - mahdu lempifarkkuihisi 4 viikossa -kirjan ohjeita on helppo noudattaa, ja ne sopivat kiireisimmänkin elämäntapaan. Aloita tänään! Pian lempifarkkusi korostavat kauniisti vartalosi muotoja.

Lisätiedot

Kuvaus Kiinteämpi vartalo vain neljässä viikossa! Haaveiletko, että sinulla olisi litteä vatsa, kiinteä takamus ja solakat sääret, jotka näyttävät hyviltä lempifarkuissasi? Siinä tapauksessa tämä kirja on juuri sinulle! Uusi keho - mahdu lempifarkkuihisi 4 viikossa esittelee vartalon muokkaamiseen suunnatun harjoitusohjelman ja ruokavalion, joita on helppo noudattaa ja jotka tuovat tuloksia jo neljässä viikossa. Löydät kirjasta parhaat harjoitukset rasvan polttamiseen, aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen ja ongelmakohtien muokkaamiseen. Sulata jenkkakahvat, kiinteytä pakarat ja muokkaa reisistä solakat. Ohjeet terveelliseen ruokavalioon resepteineen auttavat sinua pudottamaan painoa ja saavat olemuksesi hehkumaan terveyttä. Uusi keho - mahdu lempifarkkuihisi 4 viikossa -kirjan ohjeita on helppo noudattaa, ja ne sopivat kiireisimmänkin elämäntapaan. Aloita tänään! Pian lempifarkkusi korostavat kauniisti vartalosi muotoja.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Ebsworth, Joanna
Kääntäjä Rissanen, Irma
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 124
ISBN 9789523210301
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos 4 weeks to skinny jeans
Tilausnumero 8350407
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat intervalliharjoittelu, laihdutus, liikunta, painonhallinta, ruokaohjeet, ruokavaliot, tietokirjallisuus, ulkonäkö, voimistelu, Liikunta Urheilu
Alanimike 8350407

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uusi keho

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot