Uskonto ja valta -

näkökulmia kirkon missioon

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 277

Lisätiedot

Kirja avaa lukijalle kansainvälistä keskustelua kirkon missiosta suhteessa uskontoon ja vallankäyttöön. Teema on ollut erityisesti esillä niin sanotussa postkolonialistisessa viitekehyksessä, joka pyrkii tuomaan esiin niitä myyttejä toiseudesta, jotka ovat vaikeuttaneet kristillisen uskon ymmärtämistä ei-länsimaisessa kontekstissa. Tämän hetken lähetystyölle kansainvälinen keskustelu on tuonut raikkaita sävyjä, jossa auttajan ja autettavan suhteet ovat muuttuneet molemminpuoliseksi yhteistyöksi ja kumppanuudeksi. Kirja on koottu sekä artikkeleista että konferenssipuheista viimeisten vuosien ajalta.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja avaa lukijalle kansainvälistä keskustelua kirkon missiosta suhteessa uskontoon ja vallankäyttöön. Teema on ollut erityisesti esillä niin sanotussa postkolonialistisessa viitekehyksessä, joka pyrkii tuomaan esiin niitä myyttejä toiseudesta, jotka ovat vaikeuttaneet kristillisen uskon ymmärtämistä ei-länsimaisessa kontekstissa. Tämän hetken lähetystyölle kansainvälinen keskustelu on tuonut raikkaita sävyjä, jossa auttajan ja autettavan suhteet ovat muuttuneet molemminpuoliseksi yhteistyöksi ja kumppanuudeksi. Kirja on koottu sekä artikkeleista että konferenssipuheista viimeisten vuosien ajalta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Toimittaja Pöntinen, Mari-Anna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 277
ISBN 9789516244283
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8338617
Asiasanat ekumenia, identiteetti, kirkko, kristillinen etiikka, kristinusko, kärsimys, lähetystyö, lähetystyöntekijät, lähimmäisenrakkaus, missiologia, oikeudenmukaisuus, puheet, rauhanaate, saarnat, sosiaalietiikka, sukupuoli, synkretismi, teologia, tietokirjalli
Alanimike 8338617

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uskonto ja valta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot