Uskonnollinen ihminen - Anton Geels

johdatus uskontopsykologiaan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

57,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Geels, Anton - Wiström, Owe
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 473

Lisätiedot

Uskontopsykologian tehtävä on tutkia ihmisen uskonnollisia kokemuksia psykologian näkökulmasta. Se on yliopistojen oppiaine, joka on tällä hetkellä tärkeässä kehitysvaiheessa. Geelsin ja Wikströmin teos on uskontopsykologian perusteos ja klassikko, joka esittelee alan viimeisimmät tutkimussuuntaukset. TM Kai Takkula on laatinut teoksen suomennoksen ruotsinkielisestä vuonna 2006 painetusta uudistetusta laitoksesta. FT Antoon Geels on Lundin yliopiston uskonnonhistorian ja uskontopsykologian professori. TT Owe Wikström Uppsalan yliopiston uskontopsykologian professori. Heidän apunaan ovat olleet uskontopsykologit TT Petra Junus ja TT Jan Hermansson. Wikströmin kirjoja Kirjapaja on kustantanut 7, mm. "Häikäisevä pimeys" (1995), "Salattu ihminen" (2000).

Lisätiedot

Kuvaus Uskontopsykologian tehtävä on tutkia ihmisen uskonnollisia kokemuksia psykologian näkökulmasta. Se on yliopistojen oppiaine, joka on tällä hetkellä tärkeässä kehitysvaiheessa. Geelsin ja Wikströmin teos on uskontopsykologian perusteos ja klassikko, joka esittelee alan viimeisimmät tutkimussuuntaukset. TM Kai Takkula on laatinut teoksen suomennoksen ruotsinkielisestä vuonna 2006 painetusta uudistetusta laitoksesta. FT Antoon Geels on Lundin yliopiston uskonnonhistorian ja uskontopsykologian professori. TT Owe Wikström Uppsalan yliopiston uskontopsykologian professori. Heidän apunaan ovat olleet uskontopsykologit TT Petra Junus ja TT Jan Hermansson. Wikströmin kirjoja Kirjapaja on kustantanut 7, mm. "Häikäisevä pimeys" (1995), "Salattu ihminen" (2000).
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Geels, Anton - Wiström, Owe
Kääntäjä Takkula, Kai
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 473
ISBN 9789516077348
Ilmestymisvuosi 2009
Alkuteos Den religiösa människan
Painos 1
Tilausnumero 8338275
Asiasanat henkisyys, kognitiivinen uskontotiede, mystiikka, persoonallisuuden psykologia, psykoanalyysi, sielunhoito, tiedonsosiologia, tietokirjallisuus, tutkimus, tutkimusmenetelmät, uskonnollinen käyttäytyminen, uskonnolliset kokemukset, uskonnolliset liikkeet,
Alanimike 8338275

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uskonnollinen ihminen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot