Uskonko - Saku Tuominen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tuominen, Saku - Heikkilä, Annamari
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 141

Lisätiedot

On helppoa on sanoa usko itseesi, mutta miten se toteutuu? Luova johtaja Saku Tuominen ja psykologi Annamari Heikkilä pureutuvat siihen, miten usko ja uskomukset vaikuttavat elämäämme. Miksi mielemme rakentaa ajatusmalleja, joita noudatamme huomaamatta, että niissä ei usein ole mitään mieltä? Joku ei mielestään osaa piirtää, toinen ei muka ole luova, kolmas ei ole numeroihminen ja neljäs huono ihmisten kanssa. Mutta onko mikään näistä fakta? Entä jos kyse on ainoastaan mielemme rakentamista uskomuksista? Helppolukuinen mutta syvällinen kirja auttaa sietämään epävarmuutta.

Lisätiedot

Kuvaus On helppoa on sanoa usko itseesi, mutta miten se toteutuu? Luova johtaja Saku Tuominen ja psykologi Annamari Heikkilä pureutuvat siihen, miten usko ja uskomukset vaikuttavat elämäämme. Miksi mielemme rakentaa ajatusmalleja, joita noudatamme huomaamatta, että niissä ei usein ole mitään mieltä? Joku ei mielestään osaa piirtää, toinen ei muka ole luova, kolmas ei ole numeroihminen ja neljäs huono ihmisten kanssa. Mutta onko mikään näistä fakta? Entä jos kyse on ainoastaan mielemme rakentamista uskomuksista? Helppolukuinen mutta syvällinen kirja auttaa sietämään epävarmuutta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Tuominen, Saku - Heikkilä, Annamari
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot " - Liimasidos, Suojapaperi" -
Sivumäärä 141
ISBN 9789511290964
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 2 2. p
Tilausnumero 7872831
Asiasanat ajattelu, elämäntaito, epävarmuus, hyvä elämä, itseluottamus, itsetunto, menestyminen, minäkuva, positiivisuus, tietokirjallisuus, uskomukset, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 7872831

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uskonko

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot