Uskon kintereillä - Antti Kylliäinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kylliäinen, Antti - Riekkinen, Wille
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 176

Lisätiedot

Teologit Antti Kylliäinen ja Wille Riekkinen kävivät vuosina 2010-2012 kirjeenvaihtoa, jossa he pohtivat uskoa nykymaailmassa. Kirjeenvaihdosta syntyi kirja Uskon kintereillä. Monet mediahuomiota saavat kysymykset repivät 2000-luvun kirkkoa hajalleen, ja seurakunnista eroaa jäseniä eri syistä. Kylliäinen ja Riekkinen tarkastelevat kiinnostavasti kirkon ja kirkon opin suhdetta ympäröivään yhteiskuntaan: Mitä annettavaa kirkolla on nykyihmiselle, vai onko mitään? Tarvitaanko kirkkoa? Kuka on oikeassa? Kriittiset mutta ymmärtäväiset miehet keskustelevat kirjeissään tuoreella, asiantuntevalla ja syvällisellä tavalla myös uskon isoista kysymyksistä, kuten ihmisen pahuudesta, Jumalan olemuksesta ja Raamatun merkityksestä. Onko Jumalalle tilaa nykyelämässä? Kuka pääsee taivaaseen?

Lisätiedot

Kuvaus Teologit Antti Kylliäinen ja Wille Riekkinen kävivät vuosina 2010-2012 kirjeenvaihtoa, jossa he pohtivat uskoa nykymaailmassa. Kirjeenvaihdosta syntyi kirja Uskon kintereillä. Monet mediahuomiota saavat kysymykset repivät 2000-luvun kirkkoa hajalleen, ja seurakunnista eroaa jäseniä eri syistä. Kylliäinen ja Riekkinen tarkastelevat kiinnostavasti kirkon ja kirkon opin suhdetta ympäröivään yhteiskuntaan: Mitä annettavaa kirkolla on nykyihmiselle, vai onko mitään? Tarvitaanko kirkkoa? Kuka on oikeassa? Kriittiset mutta ymmärtäväiset miehet keskustelevat kirjeissään tuoreella, asiantuntevalla ja syvällisellä tavalla myös uskon isoista kysymyksistä, kuten ihmisen pahuudesta, Jumalan olemuksesta ja Raamatun merkityksestä. Onko Jumalalle tilaa nykyelämässä? Kuka pääsee taivaaseen?
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Art House
Tekijä Kylliäinen, Antti - Riekkinen, Wille
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Liepeelliset pehmeät kannet
Sivumäärä 176
ISBN 9789518845051
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 20974796
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, kirjeenvaihto, kirjeet, kirkko, kristillinen etiikka, kristinusko, papit, piispat, teologit, tietokirjallisuus, usko, uskonnonfilosofia, yhteiskunta, Kristinusko Teoloia
Alanimike 20974796

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uskon kintereillä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot