Uskoa teoiksi 150 vuotta -

Suomen Lähetysseura 1859-2009

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

12,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 270

Lisätiedot

Suomen Lähetysseura täyttää 150 vuotta tammikuussa 2009. Maailma on 150 vuoden aikana muuttunut paljon - samoin kuin Lähetysseuran työkin. Uskoa teoiksi on Suomen Lähetysseuran juhlavuoden pääteos. Sen artikkelien kirjoittajina on suomalaisia ja ulkomaisia eri alojen asiantuntijoita, kuten Risto A. Ahonen, Tapani Harviainen, Paulos Huang, Wilson Niwagila, Kjell Nordstokke, Juha Pihkala, Jobst Reller, Seppo Rissanen, Mano Rumalshah - ja moni muu. Lähetysseuran toimintaa - ja kirkon työtä maailmassa - peilataan artikkeleissa maailmanpolitiikan muutoksiin. Artikkeleissa korostuu vahvasti kumppanuus niin luterilaisten yhteistyökirkkojen kuin muiden kirkkokuntien ja kehitysyhteistyön toimijoiden kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Suomen Lähetysseura täyttää 150 vuotta tammikuussa 2009. Maailma on 150 vuoden aikana muuttunut paljon - samoin kuin Lähetysseuran työkin. Uskoa teoiksi on Suomen Lähetysseuran juhlavuoden pääteos. Sen artikkelien kirjoittajina on suomalaisia ja ulkomaisia eri alojen asiantuntijoita, kuten Risto A. Ahonen, Tapani Harviainen, Paulos Huang, Wilson Niwagila, Kjell Nordstokke, Juha Pihkala, Jobst Reller, Seppo Rissanen, Mano Rumalshah - ja moni muu. Lähetysseuran toimintaa - ja kirkon työtä maailmassa - peilataan artikkeleissa maailmanpolitiikan muutoksiin. Artikkeleissa korostuu vahvasti kumppanuus niin luterilaisten yhteistyökirkkojen kuin muiden kirkkokuntien ja kehitysyhteistyön toimijoiden kanssa.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Toimittaja Hovila-Helminen, Liisa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 270
ISBN 9789516243705
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8338578
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Aasia, Afrikka, Ambomaa, historia, juutalaislähetys, Kiina, lähetystyö, lähetystyöntekijät, Namibia, Suomen lähetysseura, tietokirjallisuus, uskontodialogi, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338578

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uskoa teoiksi 150 vuotta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot