Usko, Toivo & Lempi -

materiaali nuorisotyöhön

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 254

Lisätiedot

Upia kiinnostaa pyhän äärellä hiljentyminen ja hengellinen kasvu. Topi kampanjoi maailman muuttamiseksi ympäristö- ja ihmisystävällisemmäksi. Lennu pohtii ihmissuhteitaan ja pitää tunteista puhumisesta. Usko, Toivo, Lempi on monipuolinen materiaalipaketti kokoontuvaan nuorisotyöhön. Sen 60 työskentelyssä käsitellään niin Jumala-suhteeseen liittyviä asioita kuin tässä maailmassa elämistä. Asioita lähestytään kirjan kolmen "nimikkonuoren" näkökulmista. Usko kokoaa kirkko-suomi -sanakirjaa, Toivo tuunaa ja Lempi treenaa ihmissuhdetaitojaan. Kaiken läpäisevänä on kuitenkin sen kokemuksen välittäminen, että hengellisyys on luonteva osa elämää. Jokaiseen työskentelykokonaisuuteen kuuluu myös Raamattu- ja hiljentymisosiot. Työskentelyissä käytetään hyväksi kaikkia viittä aistia, tunteita ja kokemuksia. Nuoret saavat itse tehdä ja oivaltaa. Työskentelyjä on ollut kokoamassa 12 hengen työryhmä nuorisotyön ammattilaisia eri puolilta Suomea.

Lisätiedot

Kuvaus Upia kiinnostaa pyhän äärellä hiljentyminen ja hengellinen kasvu. Topi kampanjoi maailman muuttamiseksi ympäristö- ja ihmisystävällisemmäksi. Lennu pohtii ihmissuhteitaan ja pitää tunteista puhumisesta. Usko, Toivo, Lempi on monipuolinen materiaalipaketti kokoontuvaan nuorisotyöhön. Sen 60 työskentelyssä käsitellään niin Jumala-suhteeseen liittyviä asioita kuin tässä maailmassa elämistä. Asioita lähestytään kirjan kolmen "nimikkonuoren" näkökulmista. Usko kokoaa kirkko-suomi -sanakirjaa, Toivo tuunaa ja Lempi treenaa ihmissuhdetaitojaan. Kaiken läpäisevänä on kuitenkin sen kokemuksen välittäminen, että hengellisyys on luonteva osa elämää. Jokaiseen työskentelykokonaisuuteen kuuluu myös Raamattu- ja hiljentymisosiot. Työskentelyissä käytetään hyväksi kaikkia viittä aistia, tunteita ja kokemuksia. Nuoret saavat itse tehdä ja oivaltaa. Työskentelyjä on ollut kokoamassa 12 hengen työryhmä nuorisotyön ammattilaisia eri puolilta Suomea.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Toimittaja Pruuki, Heli
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 254
ISBN 9789516277663
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 10854719
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat henkisyys, ihmissuhteet, kerhot, kerhotoiminta, kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, kristillinen etiikka, nuoret, tietokirjallisuus, uskonelämä, ympäristötietoisuus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 10854719

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Usko, Toivo & Lempi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot