Uneton Jänö - Nora Surojegin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

17,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Surojegin, Nora
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 34

Lisätiedot

Lystikäs kertomus Jänön mielikuvituksellisesta matkasta unten maille. On hiljainen yö, mutta Jänö ei saa unta. Kun patjalla pyöriskely ei tuota tulosta, Jänö miettii missä uni mahtaa piileksiä? Jos unenpala ei ole varpaassa, onko se kuussa? Kuinka Jänö pääsee kuuhun keräämään unen pieniä pyöreitä paloja, ja kuinka unipalat saadaan Jänön päähän? Lumoavasti kirjoitettu ja kuvitettu kirja on täydellinen iltasatu, joka johdattaa kuin varkain unen siniseen maahan.

Lisätiedot

Kuvaus Lystikäs kertomus Jänön mielikuvituksellisesta matkasta unten maille. On hiljainen yö, mutta Jänö ei saa unta. Kun patjalla pyöriskely ei tuota tulosta, Jänö miettii missä uni mahtaa piileksiä? Jos unenpala ei ole varpaassa, onko se kuussa? Kuinka Jänö pääsee kuuhun keräämään unen pieniä pyöreitä paloja, ja kuinka unipalat saadaan Jänön päähän? Lumoavasti kirjoitettu ja kuvitettu kirja on täydellinen iltasatu, joka johdattaa kuin varkain unen siniseen maahan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Surojegin, Nora
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 34
ISBN 9789523126183
Ilmestymisvuosi 2018
Kohderyhmä Alkaen 2 v.
Tilausnumero 7650241
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat lasten ja nuorten kirjat, Suomenkiel.kuvakirjat
Alanimike 7650241

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki artikkelit
Vinkkejä vanhemmille
26.1.2018

Unten maille uuden nukahtamiskirjan avulla!

Jokaisessa lapsiperheessä lienee tuttua illat jolloin pikkupiltti ei millään malttaisi rauhoittua unille. Yksi hyvä konsti nukutuspuuhiin on lukea iltasaduksi nukahtamiskirjaa, joka johdattelee lempeästi sadun myötä lapsen ajatukset nukahtamiseen ja uneen. Nukahtamiskirjat ovat olleet hyvin suosittuja ja moni on kertonut niistä löytyneen ratkaisun nukuttamispulmiin. Nyt tarjolla on mainio kotimainen uutuus! Nora Surojeginin...
0

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uneton Jänö

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä