Unelmien talous - Alf Rehn

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Rehn, Alf
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 341

Lisätiedot

Unelmien talous on kokoelma kolumneja taloudesta, Suomen tulevaisuudesta, yrittäjyydestä, politiikasta, johtamisesta, taiteesta ja strategiasta, matkustusneurooseista ja kateudesta. Niin, ja vanhuksista, lapsista, nuorista, sekä niistä peleistä ja kirjoittamattomista säännöistä, jotka määrittelevät sosiaalista elämäämme. Ruokaa unohtamatta. Toisin sanottuna teos sisältää monenlaista pohdintaa, mutta ei lainkaan transrasvoja. Tekstit on valittu Alf Rehnin tuotannosta vuosien varrelta. Kirjassa yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi lehti- ja radiokolumnit, blogikirjoitukset, kommentit ja huomiot. Mukana on myös varta vasten kirjaan kirjoitettuja uudenkarheita juttuja.

Lisätiedot

Kuvaus Unelmien talous on kokoelma kolumneja taloudesta, Suomen tulevaisuudesta, yrittäjyydestä, politiikasta, johtamisesta, taiteesta ja strategiasta, matkustusneurooseista ja kateudesta. Niin, ja vanhuksista, lapsista, nuorista, sekä niistä peleistä ja kirjoittamattomista säännöistä, jotka määrittelevät sosiaalista elämäämme. Ruokaa unohtamatta. Toisin sanottuna teos sisältää monenlaista pohdintaa, mutta ei lainkaan transrasvoja. Tekstit on valittu Alf Rehnin tuotannosta vuosien varrelta. Kirjassa yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi lehti- ja radiokolumnit, blogikirjoitukset, kommentit ja huomiot. Mukana on myös varta vasten kirjaan kirjoitettuja uudenkarheita juttuja.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Rehn, Alf
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 341
ISBN 9789524832830
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8407085
Asiasanat ikääntyneet, johtaminen, julkinen sektori, kotimainen kaunokirjallisuus, luovuus, markkinatalous, sosiaalinen media, Suomi, taloudellinen kehitys, talous, talouspolitiikka, tulevaisuus, työelämä, yrittäjyys, yritykset, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8407085

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Unelmien talous

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot