Työyhteisö uusille urille -

kehittäminen osaksi arjen työtä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 195

Lisätiedot

Parhaimmillaan kehittäminen on olennainen ja luonteva osa jokaisen työntekijän ammatillisuutta ja työyhteisön toimivuutta. Kirjassa esitelty työyhteisölähtöinen prosessikehittäminen sopii lähtökohdaksi käytännön työtehtävien ja -menetelmien kehittämiseen ja siten esimerkiksi palvelun laadun lisäämiseen. Kehittämisote tarjoaa työyhteisöille keinoja hallita arkea, vahvistaa yksilön ja yhteisön identiteettiä sekä kohdata epävarmuutta. Menetelmän esittelyn lisäksi kirjassa käydään läpi neljä kehittämismenetelmää ja ohjataan niiden käyttöönotossa ja soveltamisessa. Menetelmiä tarkastellaan erityisesti sosiaalialan organisaatioiden näkökulmasta, mutta niitä voi soveltaa myös muissa työyhteisöissä, joissa halutaan muodostaa sirpaleisesta, yksilön omaisuudeksi jäävästä tiedosta yhteisöllistä tietoa, jota jokainen voi hyödyntää omassa työssään.

Lisätiedot

Kuvaus Parhaimmillaan kehittäminen on olennainen ja luonteva osa jokaisen työntekijän ammatillisuutta ja työyhteisön toimivuutta. Kirjassa esitelty työyhteisölähtöinen prosessikehittäminen sopii lähtökohdaksi käytännön työtehtävien ja -menetelmien kehittämiseen ja siten esimerkiksi palvelun laadun lisäämiseen. Kehittämisote tarjoaa työyhteisöille keinoja hallita arkea, vahvistaa yksilön ja yhteisön identiteettiä sekä kohdata epävarmuutta. Menetelmän esittelyn lisäksi kirjassa käydään läpi neljä kehittämismenetelmää ja ohjataan niiden käyttöönotossa ja soveltamisessa. Menetelmiä tarkastellaan erityisesti sosiaalialan organisaatioiden näkökulmasta, mutta niitä voi soveltaa myös muissa työyhteisöissä, joissa halutaan muodostaa sirpaleisesta, yksilön omaisuudeksi jäävästä tiedosta yhteisöllistä tietoa, jota jokainen voi hyödyntää omassa työssään.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Seppänen-Järvelä, Riitta - Vataja, Katri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 195
ISBN 9789524514217
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450844
Asiasanat arviointi, arviointimenetelmät, asiantuntijuus, esimiehet, itsearviointi, johtajat, johtaminen, kehittäminen, K-kirjat, laadunhallinta, muutos, organisaatiot, työpaikat, työprosessit, työyhteisöt, vertaisarviointi, Työ, työelämä
Alanimike 8450844

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Työyhteisö uusille urille

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot