Työtön Suomi - Simo Suominen

Työttömyyspolitiikka 2010-luvulla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Suominen, Simo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 60

Lisätiedot

Työttömyys on ollut kuuma puheenaihe koko 2010-luvun ajan, mutta työttömien näkökulma ja tietyt keskeiset faktat loistavat poissaolollaan julkisessa keskustelussa. Suomessa on myös omaksuttu kritiikittömästi täysin filosofisia ja idelogisia sävyjä työvoimapoliittisessa keskustelussa. Kuinka suuri ongelma työttömyys oikein onkaan? Auttaisiko osallistava sosiaaliturva, palkanalennukset tai elvytyspolitiikka? Entäpä yritystoiminnan rooli työllisyydessä? Miksi työtä ylipäätään tehdään ja ketä työttömyys hyödyttää? Työtön Suomi on muistutus siitä, ettei työllisyyspolitiikka ole niin yksinkertainen aihe kuin meidän on annettu ymmärtää. Kyse on kuivan taloustieteen lisäksi aatteista, ihmisistä ja välttämättä myös maailman muuttamisesta.

Lisätiedot

Kuvaus Työttömyys on ollut kuuma puheenaihe koko 2010-luvun ajan, mutta työttömien näkökulma ja tietyt keskeiset faktat loistavat poissaolollaan julkisessa keskustelussa. Suomessa on myös omaksuttu kritiikittömästi täysin filosofisia ja idelogisia sävyjä työvoimapoliittisessa keskustelussa. Kuinka suuri ongelma työttömyys oikein onkaan? Auttaisiko osallistava sosiaaliturva, palkanalennukset tai elvytyspolitiikka? Entäpä yritystoiminnan rooli työllisyydessä? Miksi työtä ylipäätään tehdään ja ketä työttömyys hyödyttää? Työtön Suomi on muistutus siitä, ettei työllisyyspolitiikka ole niin yksinkertainen aihe kuin meidän on annettu ymmärtää. Kyse on kuivan taloustieteen lisäksi aatteista, ihmisistä ja välttämättä myös maailman muuttamisesta.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Suominen, Simo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 60
ISBN 9789523188433
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350370
Asiasanat 2010-luku, pamfletit, Suomi, tietokirjallisuus, työllisyyspolitiikka, työmarkkinat, työttömyys, työttömät, Valtiofilosofia poliitt.ideolo
Alanimike 8350370

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Työtön Suomi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot