Työrauha luokkaan - Timo Saloviita

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Saloviita, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 205

Lisätiedot

Oppilaiden käytösongelmat kuuluvat opettajien yleisimpiin huolenaiheisiin koulutyössä. Työrauhaongelmat kiusaavat myös oppilaita. Oikeiden työtapojen avulla opettaja pystyy luomaan sellaisen ilmapiirin, jossa työnteko on kaikille miellyttävää. Kirjassa esitellään toimintamalli, joka perustuu hyvään opetukseen, oppilaiden kunnioittamiseen ja johtamistaitoihin. Kirjassa otetaan esille myös näkökulma opettajasta työrauhaongelman luojana. Suositun kirjan uudistetussa painoksessa otetaan huomioon myös uudistunut työrauhalaki. Kirjan neuvoista on apua opettajille päiväkodista aikuiskoulutukseen. Uusille opettajille kirja on henkiinjäämispakkaus, josta on hyötyä koko tulevalle uralle. Kokeneille opettajille teos tarjoaa virikkeitä omien käytäntöjen kehittämiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Oppilaiden käytösongelmat kuuluvat opettajien yleisimpiin huolenaiheisiin koulutyössä. Työrauhaongelmat kiusaavat myös oppilaita. Oikeiden työtapojen avulla opettaja pystyy luomaan sellaisen ilmapiirin, jossa työnteko on kaikille miellyttävää. Kirjassa esitellään toimintamalli, joka perustuu hyvään opetukseen, oppilaiden kunnioittamiseen ja johtamistaitoihin. Kirjassa otetaan esille myös näkökulma opettajasta työrauhaongelman luojana. Suositun kirjan uudistetussa painoksessa otetaan huomioon myös uudistunut työrauhalaki. Kirjan neuvoista on apua opettajille päiväkodista aikuiskoulutukseen. Uusille opettajille kirja on henkiinjäämispakkaus, josta on hyötyä koko tulevalle uralle. Kokeneille opettajille teos tarjoaa virikkeitä omien käytäntöjen kehittämiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Saloviita, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 205
ISBN 9789524516150
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 3 3. uud. p
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450841
Asiasanat auktoriteetti, ennaltaehkäisy, K-kirjat, koulu, kouluympäristö, käyttäytymishäiriöt, luokkatyöskentely, luokkayhteisö, ongelmanratkaisu, opettaja-oppilassuhde, opettajat, opetustilanne, oppilaat, poikkeava käyttäytyminen, työrauha (työyhteisöt), Opetusop
Alanimike 8450841

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Työrauha luokkaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot