Työolojen kolme vuosikymmentä - Anna-Maija Lehto

työolotutkimusten tuloksia 1977-2008

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Lehto, Anna-Maija - Sutela, Hanna
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 228

Lisätiedot

Työolotutkimukset ovat laajoja, koko palkansaajakuntaan kohdistuvia haastattelututkimuksia, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisten työolojen monipuolisena ja luotettavana kuvaajana. Työolotutkimuksen tietosisältö kattaa työympäristön fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia tekijöitä. Muita tutkimuksen sisältämiä teemoja ovat muun muassa työelämän tasa-arvo, työn ja perheen yhteensovittaminen, työtyytyväisyys, työhistoria ja työmarkkina-asema. Tämä julkaisu kokoaa yhteen työolotutkimusten keskeisiä tuloksia vuosilta 1977-2008. Se tarjoaa laajan yleiskatsauksen suomalaisen palkansaajaväestön työoloihin ja niissä tapahtuneisiin muutoksiin yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Julkaisuun sisältyy myös kansainvälistä vertailua.

Lisätiedot

Kuvaus Työolotutkimukset ovat laajoja, koko palkansaajakuntaan kohdistuvia haastattelututkimuksia, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisten työolojen monipuolisena ja luotettavana kuvaajana. Työolotutkimuksen tietosisältö kattaa työympäristön fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia tekijöitä. Muita tutkimuksen sisältämiä teemoja ovat muun muassa työelämän tasa-arvo, työn ja perheen yhteensovittaminen, työtyytyväisyys, työhistoria ja työmarkkina-asema. Tämä julkaisu kokoaa yhteen työolotutkimusten keskeisiä tuloksia vuosilta 1977-2008. Se tarjoaa laajan yleiskatsauksen suomalaisen palkansaajaväestön työoloihin ja niissä tapahtuneisiin muutoksiin yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Julkaisuun sisältyy myös kansainvälistä vertailua.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Tilastokeskus
Tekijä Lehto, Anna-Maija - Sutela, Hanna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 228
ISBN 9789524679268
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8351002
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat 1970-luku, 1980-luku, 1990-luku, 2000-2008, ammatillinen kehitys, eläkkeelle siirtyminen, esimiehet, henkilöstökoulutus, häirintä, kiire, määräaikaisuus, osa-aikatyö, palkkaus, perhe-elämä, sosiaaliset suhteet, syrjintä, tasa-arvo, tietokirjallisuus, tii
Alanimike 8351002

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Työolojen kolme vuosikymmentä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot