Työkaverina pelko - Lauri Sundell

väkivaltariskien ennakointi ja hallinta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sundell, Lauri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 145

Lisätiedot

Työssä kohdattu väkivalta voi olla fyysistä väkivallan käyttöä tai sillä uhkaamista. Ylivoimaisesti eniten työväkivaltaa koetaan terveyden- ja sairaanhoitotyössä. Väkivallan uhka aiheuttaa pelkoa ja turvattomuuden tunnetta. Lisäksi se heikentää työmotivaatiota. Turvattomuuden tunnetta vahvistaa epätietoisuus omista oikeuksista sekä väkivaltatilanteiden kohtaamiseen liittyvistä toimintamalleista. Jokainen työntekijä on vastuussa oman toimintansa turvallisuudesta ja oman ammattitaitonsa kehittämisestä. Tässä käytännönläheisessä teoksessa käsitellään turvallisen työympäristön lähtökohtia, toimivaa vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, väkivaltatilanteiden kohtaamiseen liittyviä toimintamalleja ja uhkatilanteen jälkeen tarvittavia toimenpiteitä. Mukana on myös tapauskuvauksia sosiaali- ja terveysalalla tapahtuneista uhkatilanteista.

Lisätiedot

Kuvaus Työssä kohdattu väkivalta voi olla fyysistä väkivallan käyttöä tai sillä uhkaamista. Ylivoimaisesti eniten työväkivaltaa koetaan terveyden- ja sairaanhoitotyössä. Väkivallan uhka aiheuttaa pelkoa ja turvattomuuden tunnetta. Lisäksi se heikentää työmotivaatiota. Turvattomuuden tunnetta vahvistaa epätietoisuus omista oikeuksista sekä väkivaltatilanteiden kohtaamiseen liittyvistä toimintamalleista. Jokainen työntekijä on vastuussa oman toimintansa turvallisuudesta ja oman ammattitaitonsa kehittämisestä. Tässä käytännönläheisessä teoksessa käsitellään turvallisen työympäristön lähtökohtia, toimivaa vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, väkivaltatilanteiden kohtaamiseen liittyviä toimintamalleja ja uhkatilanteen jälkeen tarvittavia toimenpiteitä. Mukana on myös tapauskuvauksia sosiaali- ja terveysalalla tapahtuneista uhkatilanteista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Sundell, Lauri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 145
ISBN 9789524516303
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21405667
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakaspalvelu, asiakastyö, ennakointi, ennaltaehkäisy, hätävarjelu, itsepuolustus, riskienhallinta, riskit, tietokirjallisuus, turvallisuus, työhyvinvointi, työpaikkaväkivalta, työsuojelu, työturvallisuus, työympäristö, vaaratilanteet, varautuminen, väk
Alanimike 21405667

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Työkaverina pelko

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot