Turvassa! - Kira Hurme

Vahvista lapsen turvallisuuden tunnetta ja varaudu vaaratilanteisiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hurme, Kira - Kyllönen, Tarmo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 259

Lisätiedot

Päiväkodeissa ja kouluissa kohdataan päivittäin haastavaa käyttäytymistä. Helpoin tapa puuttua siihen on panostaa ennaltaehkäisyyn: turvallisuuden tunne niin lapsilla kuin aikuisilla on paras perusta menestyksekkäälle kasvatus- ja opetustyölle. Turvallisuuden tunteeseen panostaminen saa aikaan positiivisen kehän: kun lapset ja aikuiset kokevat turvallisuutta, koko ryhmän ilmapiiri paranee ja käytöshäiriöt vähenevät. Tässä kirjassa käsitellään henkisen ja fyysisen turvallisuuden kokemusta. Lisäksi esitellään hyväksi havaittuja menettelytapoja, joiden avulla turvallisuuden kokeminen saadaan entistä paremmaksi. Kirja antaa valmiuksia haastavien tilanteiden ennakointiin ja niihin tilanteisiin, joissa aikuisen pitää suojella itseään tai vastuullaan olevia lapsia ja nuoria.

Lisätiedot

Kuvaus Päiväkodeissa ja kouluissa kohdataan päivittäin haastavaa käyttäytymistä. Helpoin tapa puuttua siihen on panostaa ennaltaehkäisyyn: turvallisuuden tunne niin lapsilla kuin aikuisilla on paras perusta menestyksekkäälle kasvatus- ja opetustyölle. Turvallisuuden tunteeseen panostaminen saa aikaan positiivisen kehän: kun lapset ja aikuiset kokevat turvallisuutta, koko ryhmän ilmapiiri paranee ja käytöshäiriöt vähenevät. Tässä kirjassa käsitellään henkisen ja fyysisen turvallisuuden kokemusta. Lisäksi esitellään hyväksi havaittuja menettelytapoja, joiden avulla turvallisuuden kokeminen saadaan entistä paremmaksi. Kirja antaa valmiuksia haastavien tilanteiden ennakointiin ja niihin tilanteisiin, joissa aikuisen pitää suojella itseään tai vastuullaan olevia lapsia ja nuoria.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Hurme, Kira - Kyllönen, Tarmo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 259
ISBN 9789524516310
Ilmestymisvuosi 2014
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450829
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ehkäisy, ennakointi, ennaltaehkäisy, hyvinvointi, kasvattajat, kasvuympäristö, kiusaaminen, K-kirjat, lapset, oppimisympäristö, perusopetus, suojelu, turvallisuus, vaaratilanteet, varhaiskasvatus, väkivalta, yhteisöllisyys, Kasvatus, opetus
Alanimike 8450829

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Turvassa!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot