Turvallisempi kunta -

Safe Community -toimintamalli paikallisen turvallisuussuunnittelun tukena

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 93

Lisätiedot

Turvallisuuden edistäminen on Suomessa pääasiassa alueellista toimintaa, jossa vastuu on useimmiten kunnalla. Tämä tiivis opas antaa välineitä turvallisuustyön kehittämiseen kunnissa ja alueellisesti. Opas koostuu neljästä osasta, joista ensimmäisessä esitetään kansallinen ohjaus ja toimintaohjelmat sekä paikallisen turvallisuustyön työvälineet, kuten kunnan hyvinvointikertomus. Toisessa osassa esitellään Maailman terveysjärjestön WHO:n tuottama Safe Community -toimintamalli, jonka avulla voidaan kehittää ja koordinoida paikallista turvallisuustyötä sekä varmistaa työn laatu ja toteutuminen käytännössä. Oppaassa käsitellään myös lyhyesti turvallisuusteorioita, turvallisuustyön auditointia ja arviointia sekä työssä hyödynnettäviä tilastoja. Neljännessä osassa esitetään uusimmat tilastotiedot tapaturmista Suomessa ja arvioidaan niistä aiheutuvia kustannuksia. Opas on tarkoitettu kaikille turvallisuuden parissa toimiville, niin suunnittelijoille kuin käytännön toteuttajille.

Lisätiedot

Kuvaus Turvallisuuden edistäminen on Suomessa pääasiassa alueellista toimintaa, jossa vastuu on useimmiten kunnalla. Tämä tiivis opas antaa välineitä turvallisuustyön kehittämiseen kunnissa ja alueellisesti. Opas koostuu neljästä osasta, joista ensimmäisessä esitetään kansallinen ohjaus ja toimintaohjelmat sekä paikallisen turvallisuustyön työvälineet, kuten kunnan hyvinvointikertomus. Toisessa osassa esitellään Maailman terveysjärjestön WHO:n tuottama Safe Community -toimintamalli, jonka avulla voidaan kehittää ja koordinoida paikallista turvallisuustyötä sekä varmistaa työn laatu ja toteutuminen käytännössä. Oppaassa käsitellään myös lyhyesti turvallisuusteorioita, turvallisuustyön auditointia ja arviointia sekä työssä hyödynnettäviä tilastoja. Neljännessä osassa esitetään uusimmat tilastotiedot tapaturmista Suomessa ja arvioidaan niistä aiheutuvia kustannuksia. Opas on tarkoitettu kaikille turvallisuuden parissa toimiville, niin suunnittelijoille kuin käytännön toteuttajille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Toimittaja Somerkoski, Brita - Impinen, Antti - Lillsunde, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0097
Sivumäärä 93
ISBN 9789523022331
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349565
Kuvitus " - Taulukoita, väri" -
Asiasanat arviointi, edistäminen, ennaltaehkäisy, kehittäminen, kunnat, kustannukset, riskienhallinta, tapaturmantorjunta, tapaturmat, tietokirjallisuus, tilastot, toimintamallit, toimintasuunnitelmat, turvallisuus, Kunnallishallinto Paikall.hall
Alanimike 8349565

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Turvallisempi kunta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot