Tuotekehitystoiminta - Esa Hietikko

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hietikko, Esa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 204

Lisätiedot

Tuotekehitystoiminnan kirja sopii korkeakoulujen tuotekehityksen opintojaksojen oppimateriaaliksi. Se käsittelee tuotekehitysprosessin vaiheet suositun Ulrich-Eppinger -menetelmän mukaisesti painottuen prosessin alkuvaiheessa tapahtuviin konseptisuunnittelu- ja tuotearkkitehtuurivaiheisiin. Kirja sisältää teoreettisen pohdinnan lisäksi käytännön esimerkkejä ja harjoitustehtäviä. Se sopii hyvin oppaaksi, johon tukeutuen opiskelijat voivat toteuttaa harjoitustöinään valitun tuotteen kehitysprojektin. Kirja sopii myös PK-yrityksille, jotka joutuvat yhä enemmän resursoimaan omaan ydinosaamiseensa ja tuotekehitykseen.

Lisätiedot

Kuvaus Tuotekehitystoiminnan kirja sopii korkeakoulujen tuotekehityksen opintojaksojen oppimateriaaliksi. Se käsittelee tuotekehitysprosessin vaiheet suositun Ulrich-Eppinger -menetelmän mukaisesti painottuen prosessin alkuvaiheessa tapahtuviin konseptisuunnittelu- ja tuotearkkitehtuurivaiheisiin. Kirja sisältää teoreettisen pohdinnan lisäksi käytännön esimerkkejä ja harjoitustehtäviä. Se sopii hyvin oppaaksi, johon tukeutuen opiskelijat voivat toteuttaa harjoitustöinään valitun tuotteen kehitysprojektin. Kirja sopii myös PK-yrityksille, jotka joutuvat yhä enemmän resursoimaan omaan ydinosaamiseensa ja tuotekehitykseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Hietikko, Esa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 204
ISBN 9789523300651
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 3 3. p
Tilausnumero 8350623
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakkaat, elinkaari, innovaatiot, prosessit, strateginen suunnittelu, tarpeet, tietokirjallisuus, tuotantokustannukset, tuotekehitys, tuotteet, Konetekniikka voitelutekn.
Alanimike 8350623

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tuotekehitystoiminta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot