Tunnista temperamentit - Tony Dunderfelt

väriä elämään ja itsetuntemukseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Dunderfelt, Tony
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 185

Lisätiedot

Monet ihmiset miettivät omaa ja muiden käyttäytymistä. Miksi reagoin näin? Miten on mahdollista, että tuo ihminen ajattelee tuolla tavoin? Miten saadaan hyvää yhteistyötä aikaan erilaisten persoonallisuuksien välillä? Temperamenttien ymmärtäminen on nopea ja hauska tie ihmistuntemuksen syövereihin. Tony Dunderfelt on luonut psykologian tutkimuksiin perustuvan, helposti sovellettavan ja käytännönläheisen menetelmän, jonka avulla oivallat, miten ja miksi ihmiset toimivat. Dunderfelt esittelee temperamentit väreinä, joiden avulla tunnistat helposti erilaisten persoonallisuustyylien ominaispiirteet ja opit toimimaan rakentavalla tavalla muiden kanssa. Tämän teoksen avulla itsetuntemuksesi paranee ja yhteistyötaitosi kehittyvät!

Lisätiedot

Kuvaus Monet ihmiset miettivät omaa ja muiden käyttäytymistä. Miksi reagoin näin? Miten on mahdollista, että tuo ihminen ajattelee tuolla tavoin? Miten saadaan hyvää yhteistyötä aikaan erilaisten persoonallisuuksien välillä? Temperamenttien ymmärtäminen on nopea ja hauska tie ihmistuntemuksen syövereihin. Tony Dunderfelt on luonut psykologian tutkimuksiin perustuvan, helposti sovellettavan ja käytännönläheisen menetelmän, jonka avulla oivallat, miten ja miksi ihmiset toimivat. Dunderfelt esittelee temperamentit väreinä, joiden avulla tunnistat helposti erilaisten persoonallisuustyylien ominaispiirteet ja opit toimimaan rakentavalla tavalla muiden kanssa. Tämän teoksen avulla itsetuntemuksesi paranee ja yhteistyötaitosi kehittyvät!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Dunderfelt, Tony
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 185
ISBN 9789524515733
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 21801188
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ihmissuhteet, itsetuntemus, persoonallisuuden piirteet, persoonallisuuden psykologia, persoonallisuus, sosiaalinen vuorovaikutus, temperamentti, tietokirjallisuus, typologiat, Persoonallisuuden psykologia
Alanimike 21801188

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tunnista temperamentit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot