Tulevaisuuden puolesta - Hannu Takkula

sydänääniä Euroopasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Takkula, Hannu - Järvilehto, Ulla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014

Lisätiedot

"Kirjassani käyn läpi ajankohtaisia kysymyksiä. Tarkastelukulma on kristityn parlamentaarikon näkökulma, jossa pohdin asioita ja ilmiöitä vakaumuksestani ja kutsumuksestani käsin. Toivon, että kirjoitukset avaavat uusia näkökulmia ja vahvistavat EU:hun liittyvää kansalaiskeskustelua esimerkiksi unionin kehityssuunnista, Israelin tilanteesta, uskonnonvapaudesta ja vainottujen kristittyjen asemasta." - Hannu Takkula. "Pitkä poliittinen kokemus ei ole kovettanut Hannua ja saanut häntä unohtamaan arvojaan ja periaatteitaan. Hän on edelleen sama avoin, rehellinen ja lämmin sielu kuin työhön lähtiessään. Tämä on hyvin harvinainen tilanne. Politiikan foorumeilla on aivan liikaa teflontyyppejä. Hannun kanssa on helppoa tehdä työtä, kun voi olla varma siitä, että ketunnahkoja ei kainalosta löydy." PIA-NOORA KAUPPI Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja Entinen Kokoomuksen europarlamentaarikko "On ensiarvoisen tärkeää, että päättäjien joukossa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla on ihmisiä, jotka eivät ajelehdi virran mukana vaan pitävät kiinni siitä, mikä on totta ja oikeaa ja seisovat siksi suorina Israelin olemassaolon oikeuden ja turvallisuuden puolesta. He tuovat Raamatun lupauksen mukaan siunauksen myös omille kansoilleen." ULLA JÄRVILEHTO Veteraanikansanedustaja (KD) "Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen työskennellyt Hannu Takkulan kanssa valiokunnissa, joissa hän on osoittanut olevansa ammattitaitoinen, tehokas sekä sitoutunut parlamentin jäsen." JERZY BUZEK Puolan entinen pääministeri Euroopan parlamentin puhemies 2009-2012 "Hannu Takkula on syvällinen ajattelija ja vankka periaatteen mies. Itse tunnen Hannun vuosien takaa myös luotettavana ystävänä, aitona ihmisenä ja samalla asioihin perehtyneenä, osaavana poliitikkona." TAPIO KORJUS Keihäänheiton olympiavoittaja Kuortaneen urheiluopiston apulaisrehtori "Hannu Takkulassa henkilöityy ikiaikainen käsitys, jonka mukaan politiikan korkein saavutus on luottamus. Hannu on luottamuksen ansainnut, ja toivon, että suomalaiset äänestäjät osoittavat sitä hänelle edelleen." TUNNE KELAM Euroopan parlamentin jäsen (Viro)

Lisätiedot

Kuvaus "Kirjassani käyn läpi ajankohtaisia kysymyksiä. Tarkastelukulma on kristityn parlamentaarikon näkökulma, jossa pohdin asioita ja ilmiöitä vakaumuksestani ja kutsumuksestani käsin. Toivon, että kirjoitukset avaavat uusia näkökulmia ja vahvistavat EU:hun liittyvää kansalaiskeskustelua esimerkiksi unionin kehityssuunnista, Israelin tilanteesta, uskonnonvapaudesta ja vainottujen kristittyjen asemasta." - Hannu Takkula. "Pitkä poliittinen kokemus ei ole kovettanut Hannua ja saanut häntä unohtamaan arvojaan ja periaatteitaan. Hän on edelleen sama avoin, rehellinen ja lämmin sielu kuin työhön lähtiessään. Tämä on hyvin harvinainen tilanne. Politiikan foorumeilla on aivan liikaa teflontyyppejä. Hannun kanssa on helppoa tehdä työtä, kun voi olla varma siitä, että ketunnahkoja ei kainalosta löydy." PIA-NOORA KAUPPI Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja Entinen Kokoomuksen europarlamentaarikko "On ensiarvoisen tärkeää, että päättäjien joukossa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla on ihmisiä, jotka eivät ajelehdi virran mukana vaan pitävät kiinni siitä, mikä on totta ja oikeaa ja seisovat siksi suorina Israelin olemassaolon oikeuden ja turvallisuuden puolesta. He tuovat Raamatun lupauksen mukaan siunauksen myös omille kansoilleen." ULLA JÄRVILEHTO Veteraanikansanedustaja (KD) "Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen työskennellyt Hannu Takkulan kanssa valiokunnissa, joissa hän on osoittanut olevansa ammattitaitoinen, tehokas sekä sitoutunut parlamentin jäsen." JERZY BUZEK Puolan entinen pääministeri Euroopan parlamentin puhemies 2009-2012 "Hannu Takkula on syvällinen ajattelija ja vankka periaatteen mies. Itse tunnen Hannun vuosien takaa myös luotettavana ystävänä, aitona ihmisenä ja samalla asioihin perehtyneenä, osaavana poliitikkona." TAPIO KORJUS Keihäänheiton olympiavoittaja Kuortaneen urheiluopiston apulaisrehtori "Hannu Takkulassa henkilöityy ikiaikainen käsitys, jonka mukaan politiikan korkein saavutus on luottamus. Hannu on luottamuksen ansainnut, ja toivon, että suomalaiset äänestäjät osoittavat sitä hänelle edelleen." TUNNE KELAM Euroopan parlamentin jäsen (Viro)
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Takkula, Hannu - Järvilehto, Ulla
Sidosasu pehmeäkantinen
ISBN 9789515852885
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8337828
Asiasanat arvot, Israel, kansainvälinen politiikka, kansainväliset suhteet, kristillinen etiikka, kristillisyys, kristinusko, tietokirjallisuus, uskonnonvapaus, uskonto, yhteiskunta, yhteiskuntavastuu, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8337828

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tulevaisuuden puolesta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot