Tulevaisuuden kirkko - Risto A. Ahonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ahonen, Risto A.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 240

Lisätiedot

Kirja on rohkea yritys hahmottaa sitä, minkälainen on tulevaisuuden kirkko. Kristillisellä kirkolla on edessään useita vaihtoehtoja. Kirkon tulevaisuuteen vaikuttavat monet yllättävät tekijät. Niistä merkittävimpiä on lähetyksen bumerangiliike, jossa evankeliumi tulee takaisin maan ääristä lähettäjäkirkkoihin. Lähetys ei olekaan pysähtynyt lähetystyön tuloksena syntyneisiin Afrikan ja Aasian kirkkoihin, vaan tulee moninkertaisesti vahvistuneena liikkeenä takaisin sinne, mistä se on lähtenyt. Kiinalainen, intialainen, korealainen, nigerialainen ja latinalaisamerikkalainen diaspora on haastamassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan kirkkoja uudistumaan. Kristillinen kirkko on syntynyt lähetyksestä. Lähetys vaikuttaa ratkaisevasti myös kirkon tulevaisuuteen. Lähetyksestä on tulossa uudella tavalla kirkon tulevaisuuden kysymys.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on rohkea yritys hahmottaa sitä, minkälainen on tulevaisuuden kirkko. Kristillisellä kirkolla on edessään useita vaihtoehtoja. Kirkon tulevaisuuteen vaikuttavat monet yllättävät tekijät. Niistä merkittävimpiä on lähetyksen bumerangiliike, jossa evankeliumi tulee takaisin maan ääristä lähettäjäkirkkoihin. Lähetys ei olekaan pysähtynyt lähetystyön tuloksena syntyneisiin Afrikan ja Aasian kirkkoihin, vaan tulee moninkertaisesti vahvistuneena liikkeenä takaisin sinne, mistä se on lähtenyt. Kiinalainen, intialainen, korealainen, nigerialainen ja latinalaisamerikkalainen diaspora on haastamassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan kirkkoja uudistumaan. Kristillinen kirkko on syntynyt lähetyksestä. Lähetys vaikuttaa ratkaisevasti myös kirkon tulevaisuuteen. Lähetyksestä on tulossa uudella tavalla kirkon tulevaisuuden kysymys.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Ahonen, Risto A.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 240
ISBN 9789516244399
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8338624
Asiasanat eskatologia, historia, kirkko, kristinusko, lähetystyö, länsimainen kulttuuri, maallistuminen, missiologia, tietokirjallisuus, tulevaisuus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338624

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tulevaisuuden kirkko

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot