Totuus Jumalan tuntemisesta - Erik Pontoppidan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Pontoppidan, Erik
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 261

Lisätiedot

On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Tanskalaisen Erik Pontoppidanin (1698-1764) kuningas Kristian VI toimeksiannosta v. 1737 kirjoittama kristinuskon oppikirja kertoo sen yksinkertaisten kysymysten ja vastausten muodossa: "1. Rakas lapsi, haluatko olla onnellinen maanpäällä ja autuas taivaassa? -"Kyllä, kunpa niin vain kävisi!" Pontoppidanin kirja avaa kohta kohdalta Lutherin vähäkatekismuksen sisältöä. Aikoinaan kirjan kohdat - 750 kaiken kaikkiaan - muodostivat konfirmoitavien tukevan peruskurssin. Nytkin koulutuksen ja tiedon aikakautena ne tarjoavat askeleet alkeista syventäviin. "750. Voimmeko olla varmoja, että kuolemme autuaina, kun uskomme Kristukseen ja elämme Hänen yhteydessään? -"Kyllä, silloin me olemme aivan varmasti Jumalan lapsia ja taivaan perillisiä!"

Lisätiedot

Kuvaus On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Tanskalaisen Erik Pontoppidanin (1698-1764) kuningas Kristian VI toimeksiannosta v. 1737 kirjoittama kristinuskon oppikirja kertoo sen yksinkertaisten kysymysten ja vastausten muodossa: "1. Rakas lapsi, haluatko olla onnellinen maanpäällä ja autuas taivaassa? -"Kyllä, kunpa niin vain kävisi!" Pontoppidanin kirja avaa kohta kohdalta Lutherin vähäkatekismuksen sisältöä. Aikoinaan kirjan kohdat - 750 kaiken kaikkiaan - muodostivat konfirmoitavien tukevan peruskurssin. Nytkin koulutuksen ja tiedon aikakautena ne tarjoavat askeleet alkeista syventäviin. "750. Voimmeko olla varmoja, että kuolemme autuaina, kun uskomme Kristukseen ja elämme Hänen yhteydessään? -"Kyllä, silloin me olemme aivan varmasti Jumalan lapsia ja taivaan perillisiä!"
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Pontoppidan, Erik
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 261
ISBN 9789518885873
Ilmestymisvuosi 2011
Alkuteos Sandhed til gudfrygtighed
Painos 1
Tilausnumero 8341280
Asiasanat tietokirjallisuus, katekismukset, kommentaarit, kristillinen etiikka, dogmatiikka, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 8341280

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Totuus Jumalan tuntemisesta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot