Timanttipesula - Unna Lehtipuu

Sijoita elämäsi fiksusti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Lehtipuu, Unna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 282

Lisätiedot

Timanttipesula hioo ja valkopesee käsityksesi siitä, mitä voit saada aikaan rahalla, ajalla ja talentilla. Ne ovat sinun kriittiset pääomasi, timanttisi. Kirja vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten sijoitan osaamiseni ja talenttini niin, ettei myöhemmin kaduta? Miten ostan elämääni lisää merkitystä? Millainen shoppailu lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä? Timanttipesula tarjoilee arjen oivallukset, vankan tutkimustiedon ja huippuasiantuntijoiden vinkit helposti nautittavina annoksina. Jokainen luku on itsenäinen sijoitusvinkki, ja kysymyssetit haastavat rehellisyysharjoituksiin suhteestasi rahaan ja aikaan. Timanttipesula on ohittamaton opas matkalla elämäsi parhaaksi sijoittajaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Timanttipesula hioo ja valkopesee käsityksesi siitä, mitä voit saada aikaan rahalla, ajalla ja talentilla. Ne ovat sinun kriittiset pääomasi, timanttisi. Kirja vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten sijoitan osaamiseni ja talenttini niin, ettei myöhemmin kaduta? Miten ostan elämääni lisää merkitystä? Millainen shoppailu lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä? Timanttipesula tarjoilee arjen oivallukset, vankan tutkimustiedon ja huippuasiantuntijoiden vinkit helposti nautittavina annoksina. Jokainen luku on itsenäinen sijoitusvinkki, ja kysymyssetit haastavat rehellisyysharjoituksiin suhteestasi rahaan ja aikaan. Timanttipesula on ohittamaton opas matkalla elämäsi parhaaksi sijoittajaksi.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Lehtipuu, Unna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 282
ISBN 9789521429804
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 21830989
Asiasanat aika, elämänhallinta, henkilökohtainen talous, hyvinvointi, menestyminen, oppaat (teokset), osaaminen, professionalismi, raha, sijoitukset, taloudenhoito, tietokirjallisuus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 21830989

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Timanttipesula

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot