Tietojohtaminen tutkimusalueena -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 141

Lisätiedot

Tietojohtaminen on varsin nuori ilmiö suomalaisessa yliopisto- ja yrityskentässä. Kirjan tavoitteena on auttaa lukijaa hahmottamaan tietojohtamista tutkimusalueena ja osaltaan edesauttaa alan käsitteellistä kehittymistä. Kirja on kirjoitettu paitsi tietojohtamisen alueen opiskelijoille ja tutkijoille myös muiden alojen asiantuntijoille, joita uusi tutkimusalue kiinnostaa. Kirjassa jäsennellään tietojohtamista muun muassa tutkimusalan kehittymisen, opetustarjonnan sisällön, tutkimusprojektien teemojen ja alan kotimaisten väitöskirjojen näkökulmista. Nämä näkökulmat yhdessä muodostavat kuvan tietojohtamisen tutkimusalueesta ja sen roolista suomalaisessa tutkimuskentässä.

Lisätiedot

Kuvaus Tietojohtaminen on varsin nuori ilmiö suomalaisessa yliopisto- ja yrityskentässä. Kirjan tavoitteena on auttaa lukijaa hahmottamaan tietojohtamista tutkimusalueena ja osaltaan edesauttaa alan käsitteellistä kehittymistä. Kirja on kirjoitettu paitsi tietojohtamisen alueen opiskelijoille ja tutkijoille myös muiden alojen asiantuntijoille, joita uusi tutkimusalue kiinnostaa. Kirjassa jäsennellään tietojohtamista muun muassa tutkimusalan kehittymisen, opetustarjonnan sisällön, tutkimusprojektien teemojen ja alan kotimaisten väitöskirjojen näkökulmista. Nämä näkökulmat yhdessä muodostavat kuvan tietojohtamisen tutkimusalueesta ja sen roolista suomalaisessa tutkimuskentässä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Toimittaja Lönnqvist, Antti - Blomqvist, Kirsimarja - Hannula, Mika ym.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 141
ISBN 9789524647229
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10788545
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aineeton pääoma, johtaminen, julkinen hallinto, kokoukset, korkeakouluopetus, opinnäytteet, organisaatiot, osaaminen, tiedelehdet, tietokirjallisuus, tietämyksenhallinta, tutkimus, tutkimusprojektit, väitöskirjat, Liiketalouden hallinto
Alanimike 10788545

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tietojohtaminen tutkimusalueena

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot