Tiede ja elämä -

tieteen päivät 2001

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 333

Lisätiedot

Monen eliön koko perintöaines on selvitetty, jopa ihmisen geenikartta on lähes valmis. Mitä nämä uudet tutkimukset paljastavatkaan elämästä? Toisaalta elämä ei ole pelkkää luontoa ja biologiaa. Tässä kirjassa elämää tarkastellaan monenlaisista suunnista: Mikä on elämän salaisuus? Voiko maailman ja elämän mallittaa? Entä ihmisen elämä: Temperamentti ja stressi? Aistit ja arvoituksellinen uni? Kielten elämänkaari, kukoistus ja kuolema? Mitä on hyvä elämä? Entä kun elämä loppuu? Kirjan yleistajuiset artikkelit perustuvat Tieteen päiviltä 2001 pidettyihin esityksiin, kirjoittajina eturivin tutkijamme.

Lisätiedot

Kuvaus Monen eliön koko perintöaines on selvitetty, jopa ihmisen geenikartta on lähes valmis. Mitä nämä uudet tutkimukset paljastavatkaan elämästä? Toisaalta elämä ei ole pelkkää luontoa ja biologiaa. Tässä kirjassa elämää tarkastellaan monenlaisista suunnista: Mikä on elämän salaisuus? Voiko maailman ja elämän mallittaa? Entä ihmisen elämä: Temperamentti ja stressi? Aistit ja arvoituksellinen uni? Kielten elämänkaari, kukoistus ja kuolema? Mitä on hyvä elämä? Entä kun elämä loppuu? Kirjan yleistajuiset artikkelit perustuvat Tieteen päiviltä 2001 pidettyihin esityksiin, kirjoittajina eturivin tutkijamme.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Tieteellisten seurain valtuuskunta
Toimittaja Rydman, Jan
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 333
ISBN 9519649263
Ilmestymisvuosi 2002
Painos 1
Tilausnumero 10233690
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aistit, aivot, ekologia, elämä, geenit, geenitutkimus, hyvä elämä, ihminen, ikääntyminen, illuusiot, kasvitiede, kielet, kieli, kielitiede, kuolema, neurofysiologia, perimä, perinnöllisyystiede, psyyke, suomen kieli, temperamentti, tiede, tieteellinen ti
Alanimike 10233690

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tiede ja elämä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot