Tie rakkauteen - Barry Long

johdatus jumalaiseen rakasteluun

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

12,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Long, Barry
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 122

Lisätiedot

Barry Longin tietoiseen rakkauteen ja rakastelemiseen keskittyvä kirja voi auttaa lukijaa näkemään rakkauselämänsä uudella, puhtaalla tavalla ja tuomaan siihen rehellisyyttä, läsnäoloa ja elävyyttä. Lukuisat ihmiset ympäri maailmaa ovat kokeneet, että Barry Longin seksuaalista rakkautta koskeva opetus on vaikuttanut syvästi heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Australialainen Barry Long (19262003) oli yksi aikamme henkisistä mestareista, joka puhui ja kirjoitti tietoisuuden syvimmistä ulottuvuuksista, elämästä ja kuolemasta, totuudesta ja rakkaudesta. Hänen opetuksensa on hyvin käytännönläheistä ja suoraa. Longilta on ilmestynyt useita kirjoja, ja hänen opetuksiaan on taltioitu myös lukuisille äänitteille ja videoille.

Lisätiedot

Kuvaus Barry Longin tietoiseen rakkauteen ja rakastelemiseen keskittyvä kirja voi auttaa lukijaa näkemään rakkauselämänsä uudella, puhtaalla tavalla ja tuomaan siihen rehellisyyttä, läsnäoloa ja elävyyttä. Lukuisat ihmiset ympäri maailmaa ovat kokeneet, että Barry Longin seksuaalista rakkautta koskeva opetus on vaikuttanut syvästi heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Australialainen Barry Long (19262003) oli yksi aikamme henkisistä mestareista, joka puhui ja kirjoitti tietoisuuden syvimmistä ulottuvuuksista, elämästä ja kuolemasta, totuudesta ja rakkaudesta. Hänen opetuksensa on hyvin käytännönläheistä ja suoraa. Longilta on ilmestynyt useita kirjoja, ja hänen opetuksiaan on taltioitu myös lukuisille äänitteille ja videoille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Delfiini kirjat
Tekijä Long, Barry
Kääntäjä Pennanen, Iina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 122
ISBN 952557220X
Ilmestymisvuosi 2006
Alkuteos Making love : sexual love the divine way
Painos 1
Tilausnumero 10681294
Asiasanat kristillinen etiikka, seksuaalioppaat, seksuaalisuus, sukupuolielämä, tietokirjallisuus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 10681294

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tie rakkauteen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot