Terveys ja sosiaalityö -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

54,75 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 334

Lisätiedot

Mikä on sosiaalityön merkitys kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen tehtävässä työssä? Mikä on sosiaalityön tiedon merkitys monitoimijaisessa terveystyössä? Mitä terveys on ja kenen vastuulla se on? Kaikki sosiaalityöntekijät törmäävät työssään terveyteen liittyviin kysymyksiin. Terveydenhuollon sosiaalityön lisäksi terveys- ja mielenterveyskysymykset ovat keskeisesti läsnä muun muassa vammaispalvelun sosiaalityössä, aikuissosiaalityössä ja lastensuojelussa. Kirja tarjoaa sosiaalisen näkökulmia ja toimintatapoja arjen ongelmien lääketieteellisen käsitteellistämisen ja ajattelun sekä yksilövastuun korostamisen rinnalle.

Lisätiedot

Kuvaus Mikä on sosiaalityön merkitys kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen tehtävässä työssä? Mikä on sosiaalityön tiedon merkitys monitoimijaisessa terveystyössä? Mitä terveys on ja kenen vastuulla se on? Kaikki sosiaalityöntekijät törmäävät työssään terveyteen liittyviin kysymyksiin. Terveydenhuollon sosiaalityön lisäksi terveys- ja mielenterveyskysymykset ovat keskeisesti läsnä muun muassa vammaispalvelun sosiaalityössä, aikuissosiaalityössä ja lastensuojelussa. Kirja tarjoaa sosiaalisen näkökulmia ja toimintatapoja arjen ongelmien lääketieteellisen käsitteellistämisen ja ajattelun sekä yksilövastuun korostamisen rinnalle.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Metteri, Anna - Valokivi, Heli - Ylinen, Satu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 334
ISBN 9789524516082
Ilmestymisvuosi 2014
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450790
Asiasanat aikuissosiaalityö, asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus, hyvinvointi, K-kirjat, kuntoutus, perhetyö, psykiatrinen hoito, psykiatrinen kuntoutus, sairaanhoito, sosiaalityö, terveydenhuollon sosiaalityö, terveydenhuolto, terveys, Sosiaaliturvapolitiikka
Alanimike 8450790

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Terveys ja sosiaalityö

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot