Terveyden- ja sosiaalihuollon yksikkökustannukset Suomessa vuonna 2011 - Satu Kaipainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kaipainen, Satu - Väisänen, Antti - Haula, Taru
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 124

Lisätiedot

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) on nyt ensimmäistä kertaa koonnut terveys- ja sosiaalipalveluiden yksikkökustannukset samaan raporttiin. Tässä raportissa esitellään yleisimpien terveys- ja sosiaalipalveluiden yksikkökustannuksia Suomessa vuonna 2011. Lisäksi raportissa esitellään sosiaali- ja terveydenhuoltoon liittyviä yleisimpiä tulonsiirtoja ja opastetaan lääkkeiden, hoitotarvikkeiden ja apuvälineiden kustannusten sekä matka- ja aikakustannusten ja tuotannonmenetysten laskennassa. Raportti on tarkoitettu kaikille niille, jotka tekevät Suomen terveyden- ja sosiaalihuoltoa koskevaa taloudellista arviointia tai jotka muuten tarvitsevat tietoa suomalaisten terveys- ja sosiaalipalveluiden yksikkökustannuksista.

Lisätiedot

Kuvaus Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) on nyt ensimmäistä kertaa koonnut terveys- ja sosiaalipalveluiden yksikkökustannukset samaan raporttiin. Tässä raportissa esitellään yleisimpien terveys- ja sosiaalipalveluiden yksikkökustannuksia Suomessa vuonna 2011. Lisäksi raportissa esitellään sosiaali- ja terveydenhuoltoon liittyviä yleisimpiä tulonsiirtoja ja opastetaan lääkkeiden, hoitotarvikkeiden ja apuvälineiden kustannusten sekä matka- ja aikakustannusten ja tuotannonmenetysten laskennassa. Raportti on tarkoitettu kaikille niille, jotka tekevät Suomen terveyden- ja sosiaalihuoltoa koskevaa taloudellista arviointia tai jotka muuten tarvitsevat tietoa suomalaisten terveys- ja sosiaalipalveluiden yksikkökustannuksista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Kaipainen, Satu - Väisänen, Antti - Haula, Taru
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0070
Sivumäärä 124
ISBN 9789523020788
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349533
Asiasanat tietokirjallisuus, terveydenhuolto, terveydenhoito, terveyspalvelut, sairaanhoito, erikoissairaanhoito, lääketieteelliset toimenpiteet, sosiaalihuolto, sosiaalipalvelut, kustannukset, Sosiaalipolitiikka
Alanimike 8349533

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Terveyden- ja sosiaalihuollon yksikkökustannukset Suomessa vuonna 2011

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot