Terveellinen, turvallinen ja hyvinvoiva oppilaitos -

Opas ympäristön ja yhteisön monialaiseen tarkastamiseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 114

Lisätiedot

Oppaassa esitellään uusi monialainen toimintamalli oppilaitoksen terveellisyyden ja turvallisuuden sekä yhteisön hyvinvoinnin tarkastamiseen. Terveydenhuoltolaki velvoittaa koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa toteuttamaan oppilaitostarkastukset säännöllisesti yhdessä muiden viranomaisten ja toimijoiden kanssa. Yhteinen työskentely lisää toiminnan vaikuttavuutta, tuo säästöjä ja hyödyttää kaikkia osapuolia. Toimintamalli sisältää tarkastusten suunnittelun, toteutuksen, seurannan, dokumentoinnin ja tuloksista tiedottamisen. Lisäksi käsitellään tarkastuksen sisältöjä ja eri toimijoiden rooleja. Myös tarkastuksen uusin sisältöalue, yhteisön hyvinvointi, on huomioitu oppaassa kuten myös yhteisöllisen opiskeluhuoltotyön tiedon tarpeet. Opas on suunnattu ensisijaisesti koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, terveydensuojelun, koulutuksen järjestäjien ja oppilaitosten, työsuojelun ja työterveyshuollon vastaaville viranomaisille ja toimijoille sekä oppilaitoskiinteistöjen omistajille ja niiden huollosta vastaaville tahoille. Lisäksi opas soveltuu oppilaille ja opiskelijoille, huoltajille ja muille yhteistyötahoille sekä eri alojen opiskelijoille.

Lisätiedot

Kuvaus Oppaassa esitellään uusi monialainen toimintamalli oppilaitoksen terveellisyyden ja turvallisuuden sekä yhteisön hyvinvoinnin tarkastamiseen. Terveydenhuoltolaki velvoittaa koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa toteuttamaan oppilaitostarkastukset säännöllisesti yhdessä muiden viranomaisten ja toimijoiden kanssa. Yhteinen työskentely lisää toiminnan vaikuttavuutta, tuo säästöjä ja hyödyttää kaikkia osapuolia. Toimintamalli sisältää tarkastusten suunnittelun, toteutuksen, seurannan, dokumentoinnin ja tuloksista tiedottamisen. Lisäksi käsitellään tarkastuksen sisältöjä ja eri toimijoiden rooleja. Myös tarkastuksen uusin sisältöalue, yhteisön hyvinvointi, on huomioitu oppaassa kuten myös yhteisöllisen opiskeluhuoltotyön tiedon tarpeet. Opas on suunnattu ensisijaisesti koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, terveydensuojelun, koulutuksen järjestäjien ja oppilaitosten, työsuojelun ja työterveyshuollon vastaaville viranomaisille ja toimijoille sekä oppilaitoskiinteistöjen omistajille ja niiden huollosta vastaaville tahoille. Lisäksi opas soveltuu oppilaille ja opiskelijoille, huoltajille ja muille yhteistyötahoille sekä eri alojen opiskelijoille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Toimittaja Hietanen-Peltola, Marke - Korpilahti, Ulla
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 2341-8095
Sivumäärä 114
ISBN 9789523025042
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8349604
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ammattiryhmät, hyvinvointi, lainsäädäntö, monialaisuus, opiskeluympäristö, oppilaitokset, oppimisympäristö, roolit, tehtävät, terveyden edistäminen, tietokirjallisuus, turvallisuus, ympäristö, Lääketiede, terveydenhoito
Alanimike 8349604

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Terveellinen, turvallinen ja hyvinvoiva oppilaitos

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot