Tenavat tasapainoon - Merja Tompuri

Näin autat lasta säätelemään vireyttä ja kuormitusta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

54,75 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tompuri, Merja
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 141

Lisätiedot

Yhdellä lapsella riittää päivästä toiseen virtaa pilvissä pomppimiseen asti, toisella päivä matelee, kolmannella kiukku kiusaa mieltä. Millaiset tekijät ovat lapsen käyttäytymisen taustalla? Miten voimme tukea yksilöllisiä keinoja tasapainoisen arjen pohjaksi? Lapsen toimintaa havainnoimalla saamme tietää, mitä hyvä mieli ja oppiminen kullakin hetkellä vaativat. Kun löydetään kullekin lapselle sekä aktivoimis- ja motivointikeinoja että rauhoittumis- ja stressinsäätelykeinoja, voidaan tukea lapsen ja hänen kanssaan toimivien aikuisten sujuvaa arkea. Teoksessa kerrotaan, mitä asioita voit havainnoida lapsen käyttäytymisestä, ja esitellään menetelmiä, joilla voit tukea lapsen sisäisen rauhoittumisjärjestelmän toimintaa ja auttaa häntä pitämään yllä sopivaa vireystilaa. Käytännön tueksi mukana on useita tehtävä- ja lomakepohjia. Tyyni ja valpas mieli auttaa jokaista tuomaan esiin parhaat kykynsä niin vuorovaikutuksessa, tunteiden säätelyssä kuin oppimisessa.

Lisätiedot

Kuvaus Yhdellä lapsella riittää päivästä toiseen virtaa pilvissä pomppimiseen asti, toisella päivä matelee, kolmannella kiukku kiusaa mieltä. Millaiset tekijät ovat lapsen käyttäytymisen taustalla? Miten voimme tukea yksilöllisiä keinoja tasapainoisen arjen pohjaksi? Lapsen toimintaa havainnoimalla saamme tietää, mitä hyvä mieli ja oppiminen kullakin hetkellä vaativat. Kun löydetään kullekin lapselle sekä aktivoimis- ja motivointikeinoja että rauhoittumis- ja stressinsäätelykeinoja, voidaan tukea lapsen ja hänen kanssaan toimivien aikuisten sujuvaa arkea. Teoksessa kerrotaan, mitä asioita voit havainnoida lapsen käyttäytymisestä, ja esitellään menetelmiä, joilla voit tukea lapsen sisäisen rauhoittumisjärjestelmän toimintaa ja auttaa häntä pitämään yllä sopivaa vireystilaa. Käytännön tueksi mukana on useita tehtävä- ja lomakepohjia. Tyyni ja valpas mieli auttaa jokaista tuomaan esiin parhaat kykynsä niin vuorovaikutuksessa, tunteiden säätelyssä kuin oppimisessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Tompuri, Merja
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 141
ISBN 9789524517218
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8262489
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aikuiset, harjoitukset, itsesäätely, jaksaminen, keskittymiskyky, K-kirjat, käyttäytyminen, lapset, lasten kehitys, psyykkinen kuormittavuus, stressi, säätely, tietoinen läsnäolo, toiminnalliset menetelmät, tukeminen, tunteet, vireys, vuorovaikutus, Perh
Alanimike 8262489

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tenavat tasapainoon

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot